Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker Italiaans.”
Beoordeling van Brusketta

Brusketta
Geclassificeerd als nr. 170 van 1.629 Restaurants in Antwerpen
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
9 augustus 2020 beoordeeld

Op een bloedhete zomeravond op het terras van Brusketta gaan eten.
Het eten was zeer smakelijk, o.a. prima Vitello Tonato.
Uitstekende, vriendelijke bediening ondanks de mondmaskers van de bedieners met dit weer.
Alleen de porties zijn veel te groot.
Iets wat bijna nooit gebeurt, maar ik heb mijn lekkere Carbonara niet helemaal opgegeten.
Deze enorme porties zijn nergens goed voor.
Maak ze 20 % kleiner en doe 10 % van de prijs af.
En de klassieke opmerking: wanneer leert men in België een karaf kraantjeswater op tafel te zetten en niet een fles water duur aan te rekenen?

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Stan S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

20 - 24 van 275 beoordelingen

24 juli 2020 beoordeeld

Tip : bestel niet de mix van voorgerechten vlees/vis voor 18,50 per persoon! Dit zijn 4 kleine “tapas” (waarvan een gefrituurd deeg is) Het is zijn geld niet waard! Bijna 40 euro voor 4 kleine, goedkope hapjes.

Eet hier een eenvoudige pasta met een goed glas wijn en that’s it.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank L E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 juli 2020 beoordeeld

Lekkere pasta gemaakt door echte italianen is niet meer zo evident . Geen topkeuken maar zeker wel aan te raden

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank voske81
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 januari 2020 beoordeeld

Bon...er was geen lunch voorzien...
Nochthans komt hier 's middags precies wel wat volk over de vloer.
3 alleenstaande mannen en enkele families met kids...omdat het woensdag was.
Dus moesten we 'van de kaart" eten.
Ik vroeg een klassieker
..escalope parmigiano...
Op tripadvisor las ik . "Slechte norse bediening"...lijkt wel te kloppen.
Kortaf..niets familliaals of warm te bespeuren.
Wat wil je ?
Alstublieft!
Nog iets ?
...ik begrijp maar die koele hardheid is niet meer van deze tijd..
Als je gaat eten..ook al is het lunch dan nog wil je je goed voelen ..geapprecieërd ..warm..sorry hier koel en hard.
Blijkbaar werken de obers op "bestellingen".
Voorts ..deze klassieker kan ik ook maken ..voor minder dan 23,50 euro...
Ook.. ik zat in de 'vuile hoek' bij het vuile raam.

Datum van bezoek: januari 2020
2  Bedank hugo a
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier op vrijdagavond wezen eten. Was gezellig druk de gehele avond en dat al vanaf een uur of 18:00. Kregen vrijwel direct de menukaart waar heerlijke gerechten op staan voor een eerlijke prijs! Aanrader is om vooraf de antipasti vlees te delen... was heerlijk! Huiswijn montepulciano ook lekker! Kortom heerlijk gegeten en gedronken!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank esmeeks
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Brusketta bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Brusketta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.