Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Shana D
Roeselare, België

Super verblijf

4,0 van 5 bollen17 jun 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Super locatie, fantastisch bed, heel mooi en ruim! Alles was aanwezig! Tof ingericht.

Enige minpuntje was het water van de douche die in de badkamer liep.

Zou dit zeker aanraden en hier opnieuw verblijven!
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Karen V, Eigenaar van Maison Nationale City Flats & Suites, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 21 jun 2018
Beste Shana,

bedankt voor je fijne reactie.

We plannen een aanpassing aan de doucheruimte, waardoor het afwaterprobleem wordt opgelost.

We kijken ernaar uit jullie in de toekomst terug te mogen verwelkomen.

Karen & Tom
MAISON NATIONALE City Flats & Suites
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 167
  • Autograph
    € 167
  • Expedia.com
    € 167
  • Hotels.com
    € 167
0.7 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Restaurant
€ 207
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 191
  • Expedia.com
    € 207
0.6 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 111
€ 104
  • Expedia.com
    € 104
  • Hotels.com
    € 104
  • Tripadvisor
    € 104
1.5 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior
€ 217
€ 205
  • Hotels.com
    € 205
  • Expedia.com
    € 205
  • Tripadvisor
    € 205
0.4 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Restaurant
Roomservice
€ 124
Volledig restitueerbaar
  • NH Collection
  • ZenHotels.com
    € 114
  • Expedia.com
    € 124
1.5 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Restaurant
€ 80
  • Expedia.com
    € 86
  • ZenHotels.com
    € 75
  • Hotels.com
    € 86
1.1 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 89
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 81
  • Priceline
  • Agoda.com
1.4 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 109
  • Expedia.com
    € 96
  • Agoda.com
    € 74
  • Hotels.com
    € 92
2.2 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Restaurant
€ 127
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 127
  • Agoda.com
    € 114
  • Hotels.com
    € 127
3.3 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior Hotel View
€ 128
  • Expedia.com
    € 128
  • Hotels.com
    € 128
  • Radissonhotels.com
    € 128
1.6 km van Maison Nationale City Flats & Suites
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordelingen (56)
Beoordelingen filteren
56 resultaten
Waardering van reizigers
44
11
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
44
11
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 56 beoordelingen
Beoordeeld op 7 mei 2018 via mobiele applicatie

Prachtige kamers in een fantastisch mooi gebouw. Hartelijke en vriendelijke ontvangst door de eigenares. Heel centraal gelegen. Overal dichtbij.
Alles was heel proper en kraaknet. (Juist de lamellen waren even toe aan een beurt met de swiffer) Het rook er ook heel fris.
We betaalden voor een zaterdagnacht voor vier personen geen 190 euro btw inclusief wat neerkomt per koppel op 95 euro.
Als je gaat wel rekening houden dat er geen deur is tussen de slaapruimte en de badkamer maar dat bleek achteraf geen probleem als je gewoon afzondert om te wassen. Lift beschikbaar. Deuren gaan open met een code die je vooraf krijgt.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Svendr10
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 april 2018

Enorm genoten van ons verblijf in Maison Nationale. De communicatie voorafgaand aan het verblijf is duidelijk en uiterst vriendelijk. Ik kreeg zeer snel antwoord op mijn vragen en aan al mijn wensen (eerder inchecken, later uitchecken) kon worden voldaan. Bij aankomst konden we met de verkregen cijfercode zo het pand in en doorlopen naar de suite. Deze suite (de Superior Suite) was uitstekend. Lekker ruim en licht, goede kwaliteit, helemaal onze stijl. De locatie is top, je bent binnen no time zowel op de Grote Markt als in Zuid. Volgende keer kom ik zeker hier terug om een van de andere suites te proberen.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank lennot90
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Karen V, Eigenaar van Maison Nationale City Flats & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018

Bedankt voor je fijne reactie! Altijd welkom!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Deze keer met 2 stellen geweest en wederom genoten van de prachtige suites! Vooraf word je keurig geïnformeerd over je kamer, hoe je naar binnen kan en waar je het beste kan parkeren. Suites zijn ruim en zien er prachtig uit. Antwerpen is te leuk om heel de dag binnen te blijven, maar het zou hier prima kunnen.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 267bartjanv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dag voor vertrek geboekt en wat een super keuze. Dicht bij het centrum en parkeergelegenheid om de hoek, voor 19 euro per dag! Volgende keer zeker weer hier overnachten als we weer naar Antwerpen gaan.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RobdeWildt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 januari 2017 via mobiele applicatie

Oud en nieuw in Antwerpen. Fantastische suite. Mooie ligging in het centrum. Heerlijk bed. Enorm ruime badkamer met bad en regendouche. Er zijn hele mooi materialen gebruikt en het geheel is sfeervol ingericht. Als je de auto in een parkeergarage zet betaal je wel de hoofdprijs. Supermarkt voor de deur. Leuke tentjes voor ontbijt. Ook leuke restaurants dichtbij. Aardige eigenaar, welke nog een fles cava in de suite (koelkast) had gezet voor de jaarwisseling.
Hier komen we zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 712rc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken