Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wauw echt zeer verrast voor”
Beoordeling van El Toro Negro

El Toro Negro
Geclassificeerd als nr. 1.385 van 1.590 Restaurants in Antwerpen
Keukens: Argentijns
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw echt zeer verrast voor de toeristische buurt prijs/kwaliteit is zeker gepast... de garcon talland heeft ons zeer in de watten gelegt. Super merci!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank mazema1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (311)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 311 beoordelingen

22 juli 2020 beoordeeld

Ik heb nog nooit zo vriendelijke mensen gezien.
Ik was zeeer tevreden met mijn eten die super lekker was.

Vooral de twee jongemannen waren zeer vriendelijk.

Ik ga zeker nog eenkeer langs met mijn familie.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Besigo123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was smaakloos, de tafel plakte aan alle kanten, de bediening liep rond met een zonnebril (in de avond), en wij zijn beide ziek geweest in de avond van het eten..

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank sjer03
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2020 beoordeeld

top bediening en top gerechtjes!! Lekker steak en visgerechtjes!! Houden zeker ook rekening met wat ik lust en wat niet , super tof! Ik kom zeker meer!!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Kiara-br
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2020 beoordeeld

Het begon al met dat andere mensen een tafel moesten verlaten voor onze groep. Zij zaten lekker te eten en werden een etage naar beneden gebracht. Als dit 1x gebeurt oké maar later werd er nog een stel verhuisd.

Het bestellen duurde even maar toen kregen we ons drinken en vooraf. Toen ook maar gelijk het hoofdgerecht besteld. Wat er toen verscheen waren droge aangebrande spareribs. Een zwangere vriendin van mij kreeg vlees dat niet helemaal gaar was, wat bij een snitzel niet hoeft te verwachten. Ook de rest van de groep vond het eten niet goed.

De mensen naast ons hadden het vlees ook niet juist gebakken en moesten daarom wachten op een nieuw stuk, maar vervolgens hadden ze koude frieten bij het juiste eten.

Tussen door zijn ze niet langs geweest en hebben we het niet kunnen aangeven. Wij hebben ons bord dan ook niet leeg gegeten, en zijn naar de kassa gegaan en hebben aangegeven dat wij niet tevreden zijn. Volgens mij horen ze dit vaker want er werd €50 afgetrokken van onze rekening en klaar. Voor ons was het dat geld als nog niet waard maar goed.

Wij raden u dan ook niet aan om hier heen te gaan wanneer het er erg druk is.

Datum van bezoek: februari 2020
3  Bedank mairitvisbeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltrngr, Eigenaar van El Toro Negro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 februari 2020

Beste

Het feit dat we moeite deden om een plaatsje te maken op een zaterdag avond vol in de service was hier blijkbaar niet geapprecieed, de mensen die van plaats veranderden waren klaar met hun voorgerecht toen er hen gevraagd werd of ze van plaats wilden veranderen dit werd zeker en vast goed gemaakt met hen.
Het feit dat u aangebrande eten had kan ik zeker begrijpen en wil mij daardoor zeker excuseren. Heb dit beneden ook nog met uw medemensen besproken nadat zei weigerden en niets wilden betalen.
Jullie toonden toen beneden heel veel begrip en zeiden dat dit kon tijdens een drukke shift.
Ik begrijp dat u nu uw gal wilt uitspuwen omdat dit inderdaad makkelijker is dan tegen ons gezicht te zeggen. Maar ik wil u nogmaals bedanken voor uw feedback en we zullen zeker en vast leren uit onze fouten!
Ik wens u een fijne dag!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Toro Negro bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In El Toro Negro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding