Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Teambuilding maaltijd”
Beoordeling van Mon

Mon
Geclassificeerd als nr. 169 van 1.893 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: 9 US$ - 35 US$
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 oktober 2019 beoordeeld

Enkel hoofdschotel genoten gezien stadbezoek met allerlei activiteiten
Vier verschillende schotels mogen bestellen gezien groep meer dan 10 personen.
Steaks waren prima een kleine opmerking de bakwijzes zijn iets minder dan gevraagd (bv a point gaat meer naar seignant) gezien kwaliteit vlees voor de meeste geen probleem. Smaak vlees prima door de oven
Vooral sla tonijn bleek een aanrader.
prima prijs kwaliteit. vriendelijk sfeer en bediening

Wel een belangrijke tip als je frieten wilt bijbestellen doe dit tijdig.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank iqrudy2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (383)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 383 beoordelingen

27 augustus 2019 beoordeeld

Super lekker gegeten in een mooi kader de steak tartaar als hoofdgerecht was geweldig, met een vriendelijke bediening en een persoonlijke leuke ontvangst ondanks dat wij niet gereserveerd hebben kregen wij een tafel op het terras met zicht op het Mas en het water ! Zeker een restaurant om terug te gaan.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank Rene2030
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi en gezellig restaurant tegen over het MAS op het hippe eilandje.Het personeel werkt hard om de gasten te verwennen, leuke ontvangst, lekker gegeten met een vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: augustus 2019
2  Bedank Rahoucevik1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom hier al een paar jaar altijd uiterst vriendelijke bediening en ontvangst ondanks de drukte. Lekker gegeten in een mooi kader.

Datum van bezoek: augustus 2019
2  Bedank matin2012
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zaten gezellig aan een tafeltje op het terras aan het water. De bediening was goed en altijd met een lach. Wij hebben heerlijk genoten van het malse vlees en het dessert. Geen negatieve ervaring gehad.

Datum van bezoek: augustus 2019
2  Bedank 992restor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mon bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Mon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding