simobertoia

Goede locatie, nette kamer en heerlijk eten

5,0 van 5 bollen18 aug 2024 beoordeeld
Vriendelijk personeel, gastvrij en een geweldige locatie, overal naar toe kunnen lopen.
Het ontbijt en het diner was echt geweldig.
Schoonmaak van de kamers kan wel wat verbeterd worden, maar overal echt een geweldige plek.
5,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenHygiƫne
Gereageerd 20 aug 2024
Beste Gast,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaringen met ons! We zijn blij te horen dat u onze locatie, het eten en de gastvrijheid heeft gewaardeerd. Uw complimenten over het ontbijt en diner zijn zeer welkom. We nemen uw opmerking over de schoonmaak van de kamers serieus en zullen dit met ons team bespreken om verdere verbeteringen door te voeren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en uw verblijf nog aangenamer te maken. Bedankt voor uw feedback en tot snel!

ā‚¬Ā 115
    ā‚¬Ā 80
    ā‚¬Ā 93
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 18 augustus 2024

Dicht bij centrum en station aangezien we met de trein waren en niet lang met onze koffers hoefden te lopen.

Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2024

Beste Dhr. Van Deurse,

Dank u voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het is goed om te horen dat u onze centrale locatie en de nabijheid van het station waardeerde. We vinden het echter jammer dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Uw opmerkingen zijn belangrijk voor ons en zullen helpen bij het verbeteren van onze service. Mocht u specifieke punten hebben die voor u belangrijk waren, laat het ons dan gerust weten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en een beter verblijf te kunnen bieden.

Beoordeeld op 17 augustus 2024

Geweldig hotel, mooie kamers, prima locatie, makkelijk parkeren, vriendelijk personeel, gezellige bar

Beste Mw. Mooij,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de lovende opmerkingen! We zijn ontzettend blij te horen dat u genoten heeft van de kamers, de locatie, en het parkeren bij ons. Het is ook fijn om te weten dat ons personeel en de gezellige bar bijgedragen hebben aan een prettig verblijf. Uw complimenten zijn een grote motivatie voor ons team. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u wederom een uitstekend verblijf te bieden.

Beoordeeld op 12 augustus 2024

Kamer was, door onze boeking via de ANWB (NL), ge-upgrade naar businessclass. Was mooi en ruim. dagelijkse schoonmaak waarbij ook een kleine versnapering werd geleverd. Enige nadeel van de kamer was dat de badkamer beschikte over een bad en geen aparte douche. Personeel was vriendelijk. Parkeergarage was makkelijk bereikbaar.

Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2024

Beste wmbruijn,

Hartelijk dank voor uw fijne review en voor uw verblijf bij ons! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de ruime businessclass kamer en de dagelijkse schoonmaak. Het doet ons goed te weten dat u de vriendelijkheid van ons personeel en de toegankelijkheid van de parkeergarage waardeerde.

We begrijpen dat het ontbreken van een aparte douche in de badkamer een nadeel kan zijn voor sommige gasten. We zullen uw feedback zeker meenemen bij het evalueren van onze kamers en faciliteiten.

Nogmaals bedankt voor uw opmerkingen en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 29 juli 2024

Ons favoriete hotel. Dichtbij het centrum maar toch rustig. Al het personeel is even vriendelijk en gastvrij. Deze keer een attentie gekregen omdat ik jarig was. Als je vragen hebt wordt alles rustig uitgelegd. We gaan zeker proberen om snel weer te komen, zeker dit jaar nog.

Kamertip: Geen tips...gewoon gaan. Ga het ervaren.
Datum van verblijf: juli 2024
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2024

Beste 8Oriekieb,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat u wederom een fijne ervaring bij ons heeft gehad. Het doet ons veel plezier dat u het rustige en vriendelijke karakter van ons hotel waardeert, en dat onze attentie voor uw verjaardag een mooie verrassing voor u was.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen en hopen dat uw volgende verblijf net zo prettig zal zijn als deze keer. Mocht u vragen of speciale verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beoordeeld op 23 juli 2024

Geweldig fijn hotel. Op loopafstand van station en het centrum. Zeer vriendelijk personeel, schone ruime kamers. Wij konden op de dag van vertrek onze koffers inleveren en die werden in een afgesloten ruimte met label bewaard. Hierdoor konden wij die hele dag nog de stad in tot ver in de avond tot onze trein vertrok. Dit was echt heel fijn!

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2024

Beste Tessa,

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u het hotel en de service zo waardeerde.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Met warme groet,