Rob_en_Lenka
Emmen, Nederland

Helemaal prima

5,0 van 5 bollen23 jun 2024 beoordeeld
Prima verblijf, met antwerpen centrum op loopafstand, erg lekker geslapen en een uitstekend ontbijt!
5,0 van 5 bollenHygiƫne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 26 jun 2024
Beste Rob en Lenka,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd te horen dat u een prima verblijf heeft gehad bij ons, en dat u heeft genoten van onze centrale locatie nabij het centrum van Antwerpen. Fijn dat u ook goed heeft geslapen en hebt kunnen genieten van ons uitstekende ontbijt.

Als er in de toekomst iets is waarmee we u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

ā‚¬Ā 115
    ā‚¬Ā 133
  • Hilton
1.6 km van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt
Roomservice
Room adapted for special needs.
    ā‚¬Ā 87
    ā‚¬Ā 80
    ā‚¬Ā 105
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 21 juni 2024

Hotel is centraal gelegen. Dichtbij veel faciliteiten, zoals treinstation, shopping centrum, bioscoop, dierentuin, foodcourt ā€¦ etcetera etcetera.
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Aankleding en kleur van de kamers en gangen kan een facelift gebruiken. De kamer was groot genoeg en schoon.

Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2024

Beste Antwerpvacay,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente verblijf bij ons. We zijn verheugd te horen dat u onze centrale ligging waardeert, dichtbij het treinstation, shopping centrum, bioscoop, dierentuin en foodcourt. Het doet ons ook goed te horen dat u ons personeel vriendelijk en behulpzaam vond.

We nemen uw opmerkingen over de aankleding en kleur van de kamers en gangen ter harte. Uw feedback is belangrijk voor ons, omdat het ons helpt om onze faciliteiten continu te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze gasten. We streven ernaar om een comfortabele en aangename ervaring te bieden aan al onze gasten, en uw suggesties zullen worden overwogen in onze toekomstige verbeterplannen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u een nog betere ervaring te kunnen bieden.

Beoordeeld op 21 juni 2024

Gezellige look-and-feel van de binnenruimten. Dit creerde een gezellig sfeer. Vriendelijk en servicegericht personeel, heel goed ontbijtbuffet en een goede muziekinstallatie. Een stevige wandeling naar het centrum, maar er zijn genoeg ov-opties.

Beste Femia,
Bedankt voor uw positieve feedback over ons hotel! We zijn blij dat u de gezellige sfeer van onze binnenruimten waardeerde, samen met het vriendelijke personeel, het uitgebreide ontbijtbuffet en de goede muziek.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 19 juni 2024

Prijs kwaliteit uitstekend hotel in centrum Antwerpen. Locatie perfect. Personeel super vriendelijk. Zeer lekker ontbijt.

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over ons hotel! We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en dat u tevreden was met onze locatie, prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke personeel en het heerlijke ontbijt.

Het is altijd ons doel om onze gasten een uitstekende ervaring te bieden, en uw positieve feedback motiveert ons enorm. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Beoordeeld op 18 juni 2024

Weekend Antwerpen centraal gelegen hotel, met parkeergarage dichtbij en niet duur. Hotel heeft een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Beste Mark en Trudie,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw recente verblijf bij ons in Antwerpen! We zijn verheugd om te horen dat u onze centrale ligging, nabijheid van een parkeergarage en onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft gewaardeerd. Het is altijd ons doel om onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo plezierig verblijf in ons hotel.

Beoordeeld op 18 juni 2024

Prima openbare parkeergelegenheid, uitstekende locatie bij centraal station en stadspark, goed ontbijt, ruime kamer, gratis fruit en snoep op bar.

Beste Cees,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u genoten hebt van onze faciliteiten en locatie. Graag tot ziens!