US$Ā 139
Expedia.comUS$Ā 139
PricelineUS$Ā 139
StayForLong
Beoordeeld op 8 september 2023

Ze hebben ruime, schone kamers, een ruime badkamer en enorm fijne (grote!!) bedden. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. En ook niet geheel onbelangrijk, ze hebben een heel gezellige urban bar, waar je prima een avondje kan vertoeven. Met iedere vrijdagavond een dj. Het hotel ligt pal naast het station, en je bevind je ook zo in de stad.

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2023

Beste mevrouw Zondag,

Heel erg bedankt voor uw terugkerende bezoeken aan ons hotel en voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn verheugd om te horen dat u over het algemeen een aangenaam verblijf heeft gehad, zelfs al voldeed uw recente kamer niet helemaal aan uw verwachtingen.

Onze excuses voor de mindere kamerervaring. We begrijpen dat last-minute boekingen soms kunnen leiden tot een beperkte beschikbaarheid van kamers, en we waarderen uw begrip in deze situatie. We nemen uw opmerkingen ter harte en zullen ervoor zorgen dat we blijven werken aan de consistentie van onze kamervoorzieningen en netheid.

We zijn blij dat u nog steeds van uw verblijf heeft genoten, en het doet ons goed om te horen dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was, zoals altijd. Ook danken we u voor uw positieve opmerkingen over onze ruime kamers, badkamers, comfortabele bedden en onze gezellige bar met de wekelijkse dj-avonden.

We kijken uit naar uw volgende bezoek en hopen dat we uw verwachtingen in de toekomst volledig kunnen overtreffen. Als u verdere feedback of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw loyaliteit aan ons hotel.

Beoordeeld op 3 september 2023

Vrienden hadden dit hotel gereserveerd voor een gezellig gezamenlijk weekendje. Toen wij arriveerden hadden zij al een kamer gekozen. Onze kamer bleek na toewijzing helaas niet schoongemaakt. De receptie reageerde daar echt heel leuk op……..we kregen zo maar een super de luxe junior suite. !!!!! Prachtig wat een verrassing.
De kamer was ā€œeen plaatjeā€ mooi uitzicht, heerlijke bedden, schitterend ruime badkamer. Soms heb je gewoon mazzel.
En verder. We hadden een arrangement met tweegangen diner. Ook dit was zeer goed verzorgd en smaakvol. Vrolijke bediening in het restaurant en in de bar en bij de receptie.
Het ontbijt zaterdag en zondag was bijzonder uitgebreid. Nooit eerder zelf kleine pannenkoekjes gebakken in een machine laat staan verse Belgische wafels.
Heerlijk! Verder waren er gelukkig ook gezonde zaken zoals vers fruit en lekkere broodjes.
De ligging ook prettig. Naast het ongelooflijk prachtige centraal station van Antwerpen. Vergeet niet de authentieke hal te bezoeken.
Op 5 minuten loopafstand van het centrum en de Zoo.

Komen we terug. Ik weet het wel zeker.

Datum van verblijf: september 2023
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2023

Beste Frans,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij dit prachtige hotel in Antwerpen. Het lijkt erop dat u een geweldig weekend heeft gehad en dat de service die u hebt ontvangen uiterst positief was.

Het is fantastisch om te horen dat de receptie zo attent was bij het verhelpen van het kleine ongemak met de niet-schoongemaakte kamer. Uw beschrijving van de kamer, het uitzicht en de voorzieningen klinkt als een droomverblijf. Het feit dat u hebt genoten van het tweegangen diner en het uitgebreide ontbijt, met zelfs de mogelijkheid om kleine pannenkoekjes te bakken en verse Belgische wafels te proeven, maakt de ervaring des te beter.

De locatie van het hotel, naast het prachtige centraal station van Antwerpen en op loopafstand van het centrum en de Zoo, lijkt inderdaad heel gunstig te zijn voor het verkennen van de stad.

Bedankt voor het delen van deze positieve feedback, en we hopen dat u in de toekomst weer voor dit hotel kiest voor een geweldige ervaring. We wensen u nog vele andere prachtige avonturen toe!

Beoordeeld op 31 augustus 2023

Het personeel is echt TOP. Staan van begin tot het eind voor je klaar. Bij binnenkomst, achter de bar, bij het ontbijt: echt ontzettend vriendelijk en oprecht geĆÆnteresseerd in de klant!
Op vrijdagavond een DJ aanwezig die heerlijke rustige muziek draaide, genieten!

Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2023

Beste Gast,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn verheugd te horen dat u zo'n positieve indruk heeft gehad van ons personeel en de service die u heeft ontvangen.

Ons team streeft er voortdurend naar om een warme en gastvrije sfeer te creƫren voor onze gasten, en het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We zijn blij dat u hebt genoten van de muziek van de DJ op vrijdagavond. Het is ons doel om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden, zowel in termen van service als entertainment.

We hopen dat u de gelegenheid zult overwegen om opnieuw bij ons te verblijven bij uw volgende bezoek. We kijken ernaar uit om u opnieuw te verwelkomen en u nogmaals een geweldige ervaring te bieden.

Beoordeeld op 30 augustus 2023

Een dikke tien , ik heb echt geen tips enzo. Het kon voor ons niet beter!
Het personeel was heel erg vriendelijk en erg behulpzaam, namen ook echt de tijd om vragen te beantwoorden. De aankleding van de algemene ruimtes was gezellig!

Beste Janet,

Wat fantastisch om zo'n prachtige beoordeling van uw verblijf bij ons te ontvangen! We zijn oprecht dankbaar voor uw buitengewoon positieve feedback en waardering.

Een "dikke tien" is het hoogst mogelijke compliment dat we kunnen ontvangen, en het doet ons enorm veel plezier om te horen dat uw ervaring bij ons geweldig was en dat u geen suggesties voor verbetering heeft. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we zijn trots op ons vriendelijke en behulpzame personeel, evenals op de gezellige inrichting van onze algemene ruimtes.

We willen u hartelijk bedanken voor uw vriendelijke woorden en voor het kiezen van ons hotel voor uw verblijf. Als u in de toekomst weer naar ons gebied komt, kijken we ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen en u opnieuw een geweldige ervaring te bieden.

Beoordeeld op 22 augustus 2023

Het hotel is heel makkelijk te bereiken met de trein. In het station mediaplein volgen en dan loop je er zo bijna tegen aan als je uit het centraal station komt.
We zijn in het hotel welkom geheten en in gecheckt. Daarbij kregen we alvast een glaasje drinken. Ook kregen we 2 voucher voor Belgische chocolade en 2 drankjes. Hotel ziet er zeer chic uit. We hadden een kamer op de 6e verdieping. We keken uit op het centraal station. De treinen hebben we niet gehoord. Ruim opgezette kamer. Goede bedden. Zeer goede douche. Heel erg goed ontbijt. Keuze genoeg. Savonds in de lounge heerlijk gezeten, prima muziek. En een Belgisch biertje. We hebben genoten. Ik zou dit hotel zeker aanraden als je een weekend naar Antwerpen wilt. Makkelijk te bereiken met de trein.

Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, part of JdV by Hyatt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2023

Beste Gast,

Dank u wel voor uw vriendelijke feedback over uw verblijf bij ons in het hotel.

We zijn blij dat u onze gunstige locatie waardeerde, vooral hoe gemakkelijk het te bereiken is met de trein. Het is geweldig om te horen dat de incheckervaring aangenaam was en dat u zich welkom voelde. De extra's zoals de voucher voor Belgische chocolade en drankjes zijn bedoeld om uw verblijf nog specialer te maken.

We zijn verheugd dat u de elegantie van ons hotel opmerkte. Het is fantastisch dat u genoten heeft van het uitzicht vanuit uw kamer op de 6e verdieping en dat de kwaliteit van de bedden, de douche en het ontbijt aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze gasten te voorzien van een comfortabel en aangenaam verblijf.

Het doet ons plezier te horen dat u 's avonds in de lounge van de muziek en het Belgische bier hebt genoten. Uw aanbeveling als een perfecte keuze voor een weekend in Antwerpen wordt zeer gewaardeerd.

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo plezierig verblijf.