Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen
Hotels in de buurt
99 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
137 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
113 US$
100 US$
HIExpress.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Eden Antwerp(Antwerpen)
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Crowne Plaza Antwerpen(Antwerpen)(Heel veel waar voor je geld!)
116 US$
101 US$
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
134 US$
122 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
94 US$
91 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
129 US$
116 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
74 US$
67 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hilton Antwerp Old Town(Antwerpen)
269 US$
158 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (1.128)
Beoordelingen filteren
1.128 resultaten
Waardering van reizigers
448
527
114
25
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
448
527
114
25
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
23 - 28 van 1.128 beoordelingen
13 februari 2018 beoordeeld

Kamer was zoals altijd zeer goed. Het ontbijt echter was dit keer zeer teleurstellend en één grote chaos. Er was amper brood, de glazen stonden in de afwasmachine, geen gekookte eitjes ... men was m.a.w. totaal niet voorbereid op het aantal gasten dat verbleef in het hotel. Jammer want in de voorbije jaren was alles top.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Sjattie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter N, General Manager van Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 maart 2018

Geachte gast, wij streven er iedere dag naar om onze gasten een goed verblijf te bezorgen. Daarom vinden wij het enorm spijtig dat uw verblijf minder prettig was en hopen wij tevens dat uw volgende verblijf aan al uw wensen zal voldoen. Anderzijds betreuren wij het dat wij uw ervaringen na uw verblijf te horen krijgen, wannneer u dit had gemeld hadden we per direct hierop in kunnen springen. Onze excuses voor het ongemak dat u bij het Lindner Hotel & City Lounge heeft ondervonden. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2018 beoordeeld

We verbleven 1 nacht in een junior suite. Grote moderne kamer met een zithoek. De kamer is wat vreemd ingedeeld met de zithoek in een smalle ruimte tegen het raam. Vermoedelijk bedoeld om tijdens de zomer met open raam van het uitzicht te genieten. Er was geen minibar in de kamer, wel water en een Nespresso toestel. De badkamer is heel ruim met ligbad en douche. Heel vriendelijk personeel. Mooie grote sauna en fitness. Het ontbijt was perfect, alles wat je maar kan bedenken was aanwezig.

  • Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Stijn P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter N, General Manager van Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 februari 2018

Geachte gast, vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het Lindner Hotel & City Lounge. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons U zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel in het centrum van Antwerpen. Pal achter het centraal station en naast Comic Station.

Op zondag een lekker lang ontbijt (tot 12u) met bubbels!

Wij sliepen in de junior suite op de 8e verdieping met een breed balkon.

Mooie grote badkamer met alle voorzieningen.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Vanessa G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter N, General Manager van Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 februari 2018

Geachte gast, langs deze weg willen wij u bedanken voor uw vriendelijke reactie over het Lindner Hotel & City Lounge. Het doet ons veel plezier om uw reactie te mogen lezen. Wij hopen dat uw volgende verblijf bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen u net zo goed zal bevallen als de vorige. Nogmaals bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2018 beoordeeld

Ruime kamer, proper, goed onderhouden, zeer rustig ondanks het nabije station, hulpvaardig personeel, ruime keuze voor het ontbijt, centraal gelegen in de stad. Enig minpuntje: de airco kan niet naar " heel fris" gedraaid worden.

Verbleef: december 2017
Bedank ignacebuysse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter N, General Manager van Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2018

Geachte gast, vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het Lindner Hotel & City Lounge. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons U zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel. Ruime, zeer nette kamers. Gratis koffie, thee en water op de kamer. Ideaal gelegen dichtbij het centrum. Ruime parking onder het hotel. Uitgebreid en kwaliteitsvol ontbijt. Hadden een leuk arrangement met bonnetjes voor o.a. frietjes, warme wafel en Bolleke Koninck in diverse zaken in Antwerpen. Een aanrader !

Verbleef: januari 2018, reisde met familie
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter N, General Manager van Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 januari 2018

Geachte gast, langs deze weg willen wij u bedanken voor uw vriendelijke reactie over het Lindner Hotel & City Lounge. Het doet ons veel plezier om uw reactie te mogen lezen. Wij hopen dat uw volgende verblijf bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen u net zo goed zal bevallen als de vorige. Nogmaals bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken