“Onwijs goed, maar wordt wel erg duur”
Beoordeling van The Jane

The Jane
Geclassificeerd als nr. 26 van 1.705 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 274 - US$ 657
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
13 augustus 2023 beoordeeld

Alles klopt , met elkaar en versterkt elkaar: de creativiteit die zich uit in het eten en de inrichting en aankleding, de deskundigheid van de staff, de smaken, de wijnen. Het is wel erg prijzig geworden, dat maakt wel dat ik twijfel,of dit vaker mogelijk is

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Sfeer

16 mei 2023 beoordeeld

Van bij het aperitief tot en met het dessert waren alle gerechten heel verzorgd en heel smaakvol. Het was een belevenis van start tot einde. De 2e maal dat we hier kwamen en we werden opnieuw omver geblazen door fantastische smaken en heerlijk bijpassende wijnen. De bediening was eveneens op topniveau met uitgebreide uitleg bij elk gerecht en elke drank. Voor ons was het zeker zijn geld waard.

Datum van bezoek: mei 2023
6 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw wat hebben we genoten van begin tot eind. Een mooie ongedwongen beleving alleszins.
Fantastisch mooie gerechten met bijzondere en spectaculaire smaken. Een fijn team welke goed op elkaar ingespeeld zijn, dank je wel Floor, India en alle anderen.
Chapeau, zeker voor herhaling vatbaar terug te komen!

Datum van bezoek: mei 2023
1 mei 2023 beoordeeld

Lekker eten maar muziek veel te luid. Geen enkele uitleg konden we verstaan vandaar kregen minder goede indruk. Ook vonden we het niet kunnen om te moeten kijken naar de opkuis van de keuken.

Datum van bezoek: april 2023
29 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

The Jane is zonder twijfel zijn 2 sterren waard! Je komt binnen in een prachtige oude kerk/kapel. Het zaalpersoneel slooft zichzelf uit om jou een fantastische avond te bezorgen. De gerechten zijn van een ongeëvenaard niveau, de smaken exploderen in je mond.
Maar wat vooral zeer fijn is, is de zeer gemoedelijke sfeer. Alles lijkt zo simpel en gemakkelijk.... Terwijl dat zonder twijfel niet zo is.

Datum van bezoek: april 2023

Reizigers die The Jane bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen

In The Jane geweest? Deel je ervaringen!