Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
106 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com
106 US$
Aanbieding bekijken
Agoda.com
119 US$
89 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 30 US$
Booking.com106 US$
eDreams106 US$
ZenHotels.com119 US$
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (416)
Beoordelingen filteren
416 resultaten
Waardering van reizigers
169
147
70
27
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
169
147
70
27
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 416 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2020

Mooi hotel op een centrale locatie. We kwamen binnen en kregen een kamer upgrade, wat erg leuk was. Grote en fijne kamer. Locatie is centraal en dichtbij leuke restaurantjes. Al met al een mooi hotel, uitstekende locatie en gastvrijheid! ik raad iedereen aan om hier heen te gaan.

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ElineW30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2020

Fijn kleinschalig hotel op een top locatie. Kleine kamer maar voorzien van alles wat je nodig hebt. Ontbijt was ook meer dan prima en werd goed aangevuld, vriendelijk personeel wat het plaatje compleet maakt!

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank meulmanmike
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2019 via mobiele applicatie

Hotel ligt vlak naast Grote Markt van Antwerpen; perfecte lokatie voor bezoek aan de stad. Kamer groot en met prachtig oud balkenplafond in een 16e eeuws pand; zeer sfeervol. Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Heel goed verblijf gehad.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Noviomagus2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2019

Door een interne fout, hadden wij een andere kamer dan we geboekt en voor betaald hadden.
Hotel Matelote vindt het niet nodig om het verschil terug te betalen omdat het volgens hen te klein is, we krijgen wel een fles cava bij een volgende boeking.... Ware het niet dat het toevallig de kamer van een collega was waarmee de fout gebeurde. De collega kreeg de Duplex suite en betaalde er dan ook nog 17€ minder voor.
Ontbijt was tevens zeer basic en de kamer die we dan uiteindelijk gekregen hebben, rook niet fris en er lagen ook nog lege verpakkingen van onze voorgangers. Jammer!

Datum van verblijf: december 2019
Bedank AnnickS62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2019

Een geweldig hotel in het midden van Antwerpen op steenworp afstand van alles. Super locatie. De host was ontzettend aardig en behulpzaam. Ik zou dit hotel zeker aanraden voor een verblijf in Antwerpen.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ivandeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bie V, Front Office Manager van Hotel Matelote, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2019

Bedankt voor de fijne review!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken