Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig terras”
Beoordeling van Mjams

Mjams
Reserveren met
Mjams is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 28 van 1.752 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 7 US$ - 22 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Reserveringen
Beschrijving: Geachte klanten Velazquez wordt vanaf 2019 Mjams. Waar staat Mjams voor? Bij Mjams maken we bijna alles zelf met dagverse producten en huisgemaakte toppings en sauzen. Daardoor weten wij met zekerheid te zeggen dat we jou de gezondste versies geven van jouw meals. Bij ons vind je dus geen bewaarmiddelen en vage E-nummers, maar eerlijke en biologische producten die rechtstreeks vanuit onze keuken op je bord belanden. Wij hopen je allemaal snel te zien voor een lekkere hap! Het Mjams en Velazquez Team
5 juli 2018 beoordeeld

Superbediening, zeer vriendelijk en correct.
Lekkere tapas, en een heel leuk terras.
Een echte aanrader !!!

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank YvesC620
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (294)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 294 beoordelingen

3 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hadden hier geboekt rond de feestdagen.
Leuke keuze uit verschillende gerechten!
Symphatieke gastvrouw, ontvangst was hartelijk.
Lekker gegeten & gedronken!

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank _em_knights
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zeer warme dag plaatsgenomen op dit heerlijke terras in de schaduw. Mijn zinnen gezet op een bordje mosselen, helaas uitverkocht. Met tegenzin de pasta met Vongole besteld. Geen slechte keuze, wij kregen een heerlijke maaltijd voorgezet, smaakvol en met passie bereid. De vriendelijke bediening maakte onze maaltijd compleet. Voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank Marie37_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met hoge verwachtingen naar dit restaurant gegaan, maar toch zijn we van onze sokken geblazen. De bruscetta’s waren subliem en de pasta vongole was ook heel lekker. Het vegan-menu was ook van hoogstaand niveau, met verse groenten. Ook de wijn was goed. Prijs-kwaliteit zeker oke! Met twee personen gegeten en gedronken voor €90. Vriendelijke gastvrouw. Gezellig terras. Wij komen zeker terug! Dit restaurant nog een paar plekjes stijgen op tripadvisor

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank lorev556
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi restaurant, gezellig met muziekje op de achtergrond. Vriendelijke bediening. Mooie verrassende creaties op je bord. Werd prima rekening gehouden met zwangerschap. Wij hadden wel wat meer uitleg bij de gerechten nodig bij het opdienen (want wij zijn van die mensen die vergeten wat we allemaal bestelden, en soms kreeg de zwangere net een ander gerechtje). Maar super een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank 89Sophie89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monique v, Eigenaar van Mjams, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2018

Dank u voor uw positieve feedback, heel fijn om te horen dat u heeft genoten!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mjams bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Mjams geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding