Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Smakelijk ontbijt!”
Beoordeling van Escobar

Escobar
Geclassificeerd als nr. 168 van 1.874 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
19 augustus 2019 beoordeeld

Goede koffie en ontbijt, perfecte start van onze ochtend! Het fruitig ontbijt en luxe-ontbijt vullen zeker voldoende. Wel enkel cash betalen, maar er is gelukkig ook een automaat in de buurt!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jolienooo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (143)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 143 beoordelingen

17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee keer geweest voor ontbijt/lunch. Een gezellig en knus tentje met simpele gerechtjes, maar erg lekker! Bediening is erg vriendelijk en het eten was snel klaar.

Het enige minpunt is dat je alleen contant kunt betalen. Gelukkig is er iets verderop in de straat een pinautomaat.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank lisava1993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld

Zeer lekker uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan genomen. Koffie besteld met chocolade met van alles erbij. Vriendelijke bediening al duurde heet wel wat lang.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Alain S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2019 beoordeeld

Kwamen hier omdat we hadden gehoord dat het mogelijkw as om hier snel een ontbijtje te kunnen eten. Nadat we hadden besteld hebben we echter 40 minuten moeten wachten om het eten. Na 20 minuten kregen we te horen dat de croissantjes opwaren. In principe geen probleem, maar wel gek dat dit niet eerder werd gemeld. De jongen die ons hielp sprak geen engels of nederlands (alleen Frans). Toen we eindelijk onze simpele ontbijtjes kregen was het lekker en de sfeer was goed, maar het lange wachten was het absoluut niet waard.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Romy443
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld

Druk en lawaaierig, goede vriendelijke bediening, snelle bediening, lekkere maaltijd zonder uitschieters.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pieter O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Escobar bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Escobar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding