Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooiste Marokkaanse restaurant van Antwerpen”
Beoordeling van Calamares

Calamares
Geclassificeerd als nr. 265 van 1.873 Restaurants in Antwerpen
Keukens: Marokkaans
Gegevens restaurant
8 mei 2019 beoordeeld

Een hele toog met verse vis, schelp- en schaaldieren. 2 bereidingen 'a la plancha' of 'frito' . Ik kom hier vaak met gasten en iedereen vindt het erg lekker. Je moet wel van zeebanket houden. Zoete muntthee en vis.....een prima combinatie! Ga wel boven zitten daar waan je je in Marokko.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank chefjean2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (55)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 55 beoordelingen

25 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je binnen komt denk je waar ben ik terecht gekomen. Maar boven is het echt mooi. De inrichting is alsof je in marokko zelf bent. Het eten is echt goedkoop. 20 euro voor een kilo vis en dan wordt het bereid zoals je wil. Je kan zelf uitzoeken wat je wil uit ruim 20 soorten vis. Patat en salade voor 2 en 5 euro. Drankjes zijn ook maar 1,50. Echt smaakvol in dus een leuke sfeer.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank joop s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voorafgaand aan bezoek ad lotto arena hier een gegrilde visschotel gegeten. Het was niet slecht maar zeker ook niet wauw, zeker de gamba’s vielen tegen. Dus volgende keer liever 5 € meer en ...

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Lut-kris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant is het makkelijkst te bereiken met de tram/ metro, halte 'handel'. Kuier zeker ook eerst even door deze multiculturele straat met zijn zalige winkels. Je krijgt hier een instant vakantie gevoel. Het restaurant/viswinkel wordt druk bezocht. Neem dus de tijd. Je kiest verschillende soorten vis, die dan wordt gebakken, gegrild of gefrituurd. Super vers! Je neemt eventueel ook wat bijgerechten, zoals paëlla, saladebar, frietjes.. . Er is een vaste prijs per kilo. Prijs/kwaliteit top! Alcohol is niet verkrijgbaar. Aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Tania_Antwerpen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2018 beoordeeld

superverse vis die je kan laten bakken of grillen. In combinatie met een slaatje, brood & evt frietjes heb je lekker en gezond gegeten. Aanrader !

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rosseannie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Calamares bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Calamares geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding