Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede prijs / kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel.”
Beoordeling van Namaste

Namaste
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 62 van 1.869 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indiaas, Thais, Nepalees, Bar
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
27 januari 2019 beoordeeld

Op een zaterdagavond op het laatste moment gereserveerd, maar men heeft toch nog een vrije plaats kunnen regelen. Tijdens het diner zat de zaak propvol waardoor de bediening iets trager verliep en er kleine foutjes waren. (Verwisseling van mild en medium gekruide gerechten). Niettemin zeer goed gegeten. Een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank biomaniac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (282)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 284 beoordelingen

5 december 2018 beoordeeld

Het was rustig tafelen op een dinsdagavond. De uitbaters waren heel erg vriendelijk! En gaven heel uitleg bij de gerechten. We namen de vegetarische samosa's als voorgerecht. Die waren lekker gekruid en smaakten goed bij de zoetzure saus.
Als hoofdgerecht kozen we twee curry's. Eén was pikant. Ander niet. Het naanbrood met koriander was zeer zacht en smaakvol.
Heerlijk gegeten aan een scherpe prijs! Aanrader!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank pimpampaey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2018 beoordeeld

Voor de tweede keer gegeten bij Namaste.
Vriendelijk personeel, snelle service, heerlijke gerechten.

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank Marianne K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen hier naar aanleiding van Tripadvisor terecht. We hebben hier heerlijk gegeten, het personeel is vriendelijk en snel!

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank desi30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de eerste keer kan ik niet geloven dat de resultaten op tripadviser zo positief zijn. Begrijp het niet...voorgerecht mix van warme hapjes smaakte naar niets. Hoofdgerecht een curry beter maar niet om over naar huis te schrijven. Bediening vriendelijk. Spijtig genoeg zal ik hier niet terugkomen. Sophie

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Vb S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Namaste bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Namaste geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding