Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“goed voor zijn prijs”
Beoordeling van Cypro

Cypro
Geclassificeerd als nr. 25 van 1.874 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Turks
Gegevens restaurant
23 augustus 2019 beoordeeld

goed eten voor een redelijke prijs . Misschien hadden we wel wat meer smaaksensaties verwacht . vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank voske81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (153)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 153 beoordelingen

16 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na herhaaldelijke bezoeken blijft dit ons favoriete restaurant van Antwerpen. Prijs kwaliteit moeilijk te evenaren. Vers eerlijk eten aan een zeer faire prijs. Dit merk je ook aan de vele locals die telkens terugkomen. De super vriendelijke bediening en lekker wijn maken van elk bezoek een leuke beleving. Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
3  Bedank 800hansk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten , genoeg keuze en voor iedereen wat wils !
Het eten was heerlijk vers en grote porties.
Erg sociaal personeel die je met alles willen helpen.

Datum van bezoek: mei 2019
4  Bedank liona1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2019 beoordeeld

Supervers, zeer lekker en authentieke smaken! Vriendelijke bediening. En daarbovenop een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hou er rekening mee dat je soms wel even moet wachten op je eten omdat alles vers bereid wordt.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank GlobeTrotting170868
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen vaker in deze zaak en proberen zo nu en dan eens iets anders. Wat je ook bestelt, je kan zeker zijn van verse producten en goede porties. Lekker eten zonder poespas. Wij komen snel weer terug!

Datum van bezoek: april 2019
3  Bedank MPanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cypro bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Cypro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding