Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oudejaarsavond”
Beoordeling van 't Braboke

't Braboke
Een tafel reserveren
2
za 19/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 233 van 1.872 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: 5 US$ - 24 US$
Gegevens restaurant
1 januari 2019 beoordeeld

We zijn super ontvangen, het personeel was heel vriendelijk en bovenal hebben we hier heel lekker gegeten. Zeker een aanrader. Wij komen zeker nog terug

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Ann C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaser D, Manager van 't Braboke, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019

Bedankt Voor u leuke reactie ,we gaan het zo werder doen.
Mvg. Team Braboke

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (140)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 140 beoordelingen

7 november 2018 beoordeeld

de bediening zoals het eten was van topkwaliteit dit restaurant mag bij de eerste klasse restaurants gereknt worden

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank berchem2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaser D, Manager van 't Braboke, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2018

Bedankt vor u leuke en eerlijke Reactie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2018 beoordeeld

het eten was heel lekker en dan het dessert de wafel met room dat was af we komen zeker terug en vertel het verder aan vrienden en familie nog maals bedankt

Datum van bezoek: november 2018
Bedank luc3126
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaser D, Manager van 't Braboke, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2018

Bedankt Voor u reactie .
jullie zijn alltijd terug welkom .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is prima eten. We hadden een 3 gangendiner. De carpaccio (het vlees) was niet zo lekker. Maar ik zal zeker een wafel bestellen die zijn hier heerlijk! Het personeel is ook heel goed, behulpzaam en aardig.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Thirza v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaser D, Manager van 't Braboke, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019

Bedankt voor u reactie het helpt ons veel .
Mvg. Team Braboke

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2018 beoordeeld

Aardige bediening, vele keuze aan gerechten. Je hoeft niet lang te wachten. Eten staat zo op tafel. Favoriet bij ons en velen gasten in het restaurant is Zuurvlees met frietjes. Jammer alleen dat de patat geen smaak heeft... ja dit vond ik minder. De garneerde gemende groene sla is heerlijk vers. Eet hier simpele gerechten - je hebt een mooi uitzicht op het plein en de prijzen zijn ook navenant evenredig.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Oya30042013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Braboke bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
 

In 't Braboke geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding