“Absolute top in Antwerpen”
Beoordeling van Au Vieux Port

Au Vieux Port
Geclassificeerd als nr. 144 van 2.711 Restaurants in Antwerpen
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
7 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig lekker gegeten met een super proffesionele bediening. Eten was echt goed en prima gebalanceerde wijnkaart. Ik ga zeker terug

Datum van bezoek: april 2023

17 februari 2023 beoordeeld

Gezellig, lekker, lieve bediening, maar € 53 voor een filet pur en € 6 bijleggen voor de saus en nog eens € 6 voor een bakje tomatensalade en wijnprijzen boven de € 65, waarvan de meesten boven de € 100 is afzetterij. Ook al kan je dit betalen, de avond blijft hierdoor een wrange nasmaak houden!

Datum van bezoek: februari 2023
7 januari 2023 beoordeeld

Top avond. Parijse sfeer : interieur, tafeltjes dicht bij elkaar, zeer aangename bediening. Eten was van zeer hoog niveau.

Datum van bezoek: januari 2023
19 november 2022 beoordeeld

Culinair Franse keuken in z'n puurste vorm met diverse authentieke gerechten die stuk voor stuk pareltjes zijn.
Als voorgerecht een topper van jewelste, 'Tarte au Boudin Basque' heerlijk van smaak zeker een aanrader voor de liefhebbers van beuling. Als hoofdgerecht viel mijn oog op de 'Canard à la Rouennaisse' maar helaas niet beschikbaar tijdens het wildseizoen, zal zeker voor een volgende keer zijn. Dan maar gekozen voor de hazerugfilet, dit bleek onmiddellijk een schot in de roos te zijn, zelden vind je nog écht wild, dit was duidelijk 'the real stuff' wild hoe wild moet smaken en perfect gegaard op de karkas en versneden in de zaal, top top top hiervoor alleen al dé reden om hier te komen genieten. Als nagerecht natuurlijk de welbefaamde 'Crêpes Suzette met vanille ijs. Helaas door drukte werd deze niet geflambeerd in de zaal maar desondanks een heerlijke afsluiter. Het vanille ijs dat er bij werd geserveerd is het beste ijs wat ik ooit gegeten heb, puur vanille en zalig romig zacht in de mond. Dit topadresje staat hoog op de lijst om opnieuw te bezoeken. Top keuken met top vriendelijke bediening. Adresje waar ik spontaan blij van wordt. Proficiat aan heel de equipe.

Datum van bezoek: november 2022
17 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een top avond.Het interieur is pure klasse.
Het personeel erg aangenaam en professioneel.
Het eten top kwaliteit.
We dronken erg lekkere wijn.
Voor herhaling vatbaar!!

Datum van bezoek: mei 2022

Reizigers die Au Vieux Port bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen

In Au Vieux Port geweest? Deel je ervaringen!