Culinair Franse keuken in z'n puurste vorm met diverse authentieke gerechten die stuk voor stuk pareltjes zijn.
Als voorgerecht een topper van jewelste, 'Tarte au Boudin Basque' heerlijk van smaak zeker een aanrader voor de liefhebbers van beuling. Als hoofdgerecht viel mijn oog op de 'Canard à la Rouennaisse' maar helaas niet beschikbaar tijdens het wildseizoen, zal zeker voor een volgende keer zijn. Dan maar gekozen voor de hazerugfilet, dit bleek onmiddellijk een schot in de roos te zijn, zelden vind je nog écht wild, dit was duidelijk 'the real stuff' wild hoe wild moet smaken en perfect gegaard op de karkas en versneden in de zaal, top top top hiervoor alleen al dé reden om hier te komen genieten. Als nagerecht natuurlijk de welbefaamde 'Crêpes Suzette met vanille ijs. Helaas door drukte werd deze niet geflambeerd in de zaal maar desondanks een heerlijke afsluiter. Het vanille ijs dat er bij werd geserveerd is het beste ijs wat ik ooit gegeten heb, puur vanille en zalig romig zacht in de mond. Dit topadresje staat hoog op de lijst om opnieuw te bezoeken. Top keuken met top vriendelijke bediening. Adresje waar ik spontaan blij van wordt. Proficiat aan heel de equipe.