Hilde V

Heerlijk ontspannen en gastvrij ontvangen

Beoordeling van B&B Guesthouse Leman
5,0 van 5 bollen6 jan 2024 beoordeeld
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Super mooie, stijlvolle b&b, goed verzorgd. En een hele fijne gastheer waar we toffe gesprekken mee hebben gehad. Het was fijn om eruit te zijn. De velos staan voor de deur en daarmee kun je de stad verkennen.
Datum van verblijf: januari 2024
Sander Chargois, Owner van B&B Guesthouse Leman, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 10 jan 2024
Beste Hilde,
Dank voor jullie review en blij te horen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad. Waar zouden wij toch zijn zonder het velo systeem. Zelfs bij niet erg mooi weer is het prima af te wisselen met de tram, die ook om de hoek stopt. Tot een volgende keer.
ā‚¬Ā 127
2.2 km van B&B Guesthouse Leman
    ā‚¬Ā 104
2.1 km van B&B Guesthouse Leman
Roomservice
Room adapted for special needs.
    ā‚¬Ā 76
    ā‚¬Ā 183
2.8 km van B&B Guesthouse Leman
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 3 januari 2024 via mobiele applicatie

Super gastvrije ontvangst door de gastheer. Een fijne rustige kamer, zonder verkeersgeluiden en goed te verduisteren voor een perfecte nachtrust. Met uitzicht op de basiliek van het Heilig Hart op een steenworp afstand. Iedere B&B kamer is ingericht volgens een eigen thema en heeft daardoor een unieke sfeer. Op de kamer is ook koffie en thee te maken met een waterkoker.
Ontbijt is in de indrukwekkende grote, statige woonkamer van de eigenaren, met wederom een prachtig uitzicht op een diepe tuin en de basiliek. Gastheer Sander kan je desgewenst veel vertellen over bezienswaardigheden in Antwerpen en tips voor fijne restaurants. Wij waren hier voor de tweede keer omdat de eerste keer ook al zo goed was bevallen. Een aanrader!

Kamertip: Parkeren kan meestal in de straat voor minder dan ā‚¬6 per dag. Velo deelfietsen staan recht tegenover de B&B.
Datum van verblijf: januari 2024
Sander Chargois, Owner van B&B Guesthouse Leman, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2024

Dank voor jullie review en mooie complimenten. Inderdaad zijn de kamers ingericht volgens een eigen thema. Echter op een subtiele manier. Willen daarin nu ook weer niet overdrijven. Wat wel een constante is is het uitzicht op onze tuin en basiliek. De klokken werken overigens niet meer, dus daar zul je niet van wakker worden. Tot een volgende keer.

Beoordeeld op 7 december 2023

Alles was dik in orde. Prima ligging net buiten het stadscentrum, prima kamer, prima ontbijt en goeie tips van Sander. Echt de moeite waard tijdens ons bezoek aan Antwerpen. Ook fijn dat we onze fietsen in de afgesloten stalling onder het provinciehuis kwijt konden

Datum van verblijf: december 2023
Sander Chargois, Owner van B&B Guesthouse Leman, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2023

Dank voor jullie mooie review. Inderdaad is de nieuwe stalling onder het provinciehuis een mooie aanwinst om gasten veilig en droog hun fietsen te laten stallen. Slechts enkele minuten lopen van onze B&B en vervolgens 10 minuten fietsen en je zit in het centrum. Hopelijk zien wij jullie een volgende keer met iets beter weer.

Beoordeeld op 13 november 2023

Was een top weekend. Mooie kamer met prachtig uitzicht op de kathedraal/kerk. Lekker ontbijt (jammer dat er geen Ć©chte roomboter op tafel stond). Aanrader: ga op aanbod in om fietsen te huren via het Guesthouse. Super handig. Overal in Antwerpen kan je een fiets pakken en weer achterlaten. Helemaal geen OV gebruikt (het was droog weer). Sander (de zeer vriendelijke gastheer) heeft ons allerlei goede tips gegeven over bezienswaardigheden en eetgelegenheden. Kortom: ons zien ze terug!
Erno uit Rijswijk, Zuid-Holland

Kamertip: Maak gebruik van de fietspasjes. Kosten slechts paar euro per dag.
Datum van verblijf: oktober 2023
Sander Chargois, Owner van B&B Guesthouse Leman, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2023

Beste Erno,
Dank voor jullie leuke review. Inderdaad dat fietssysteem, of de Velo, zoals wij die noemen, is het leukste vervoermiddel in de stad. Eigenlijk kom je er overal mee en is het nooit ver lopen naar een station. Wanneer het dan toch een keer regent pak je een stukje de tram om later weer te fietsen.
Help mij de volgende keer te herinneren aan de roomboter, dan krijgen jullie die bij het ontbijt :-).

Beoordeeld op 5 november 2023

We hebben een heerlijk weekend gehad in Antwerpen. Mede door het verblijf in de B&B.
Gastvrij ontvangen, fijne sfeer, mooi uitzicht, netjes verzorgd!
Veel tips (o.a voor een geweldig restaurant) en verhalen over de stad te horen gekregen. Een lekker ontbijt. En een enthousiaste gastheer.
Echt voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Heel handig om gebruik te maken van het Velo systeem.
Datum van verblijf: oktober 2023
Sander Chargois, Owner van B&B Guesthouse Leman, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2023

Hartelijk dank voor jouw review en alle complimenten. Blij dat jij en je dochter het zo naar jullie zin hebben gehad en een verblijf bij ons ook nog eens hebben kunnen combineren met een bezoekje aan de schuin tegenover ons gelegen beautysalon. Het restaurant dat ik jullie had aanbevolen is altijd een schot in de roos. Misschien herken je het in mijn boek dat je aan het einde van jullie verblijf hebt gekocht. Tot een volgende keer!

Beoordeeld op 18 oktober 2023

Logeren bij Guesthouse Leman was opnieuw beseffen wat de meerwaarde is van een authentieke b&b; een warm onthaal in een prachtig herenhuis, een gezellig ontbijt met zicht op de tuin en de basiliek (die verder heel stil bleef), lokale tips en een fiets ter beschikking! Een echte aanrader! Dankjewel Sander!

Datum van verblijf: oktober 2023
Sander Chargois, Owner van B&B Guesthouse Leman, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2023

Dank voor alle mooie complimenten. Het zicht op de basiliek daar genieten wij ook iedere dag nog van. En inderdaad de bel luidt niet meer dus uitslapen is mogelijk ;-).