Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Vlaeykensgang te ontdekken
vanaf 92,79 US$
Meer info
vanaf 17,95 US$
Meer info
vanaf 92,79 US$
Meer info
Beoordelingen (350)
Beoordelingen filteren
350 resultaten
Waardering van reizigers
173
143
31
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
173
143
31
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
46 - 51 van 350 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juli 2017

Vlakbij de Grote Markt, de beste plaats om de beiaard te horen van de kathedraal. Je waant je hier eeuwen terug in de tijd.

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Emmaseyanaeve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2017

Een paar bijzondere steegjes in het centrum van Antwerpen. Hier loop je geheid voorbij als je er niet naar op zoek bent en weet dat het er is. Maar je moet er wel even geweest zijn. Opeens zit je in een plaatje uit een schilderij met een paar leuke bijzondere steegjes.

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Reynoldino
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2017

Verrassend oude steeg middenin Antwerpen. Goed aangegeven door de bewegwijzeringsborden. Je kunt er aan de ene kant in en aan de andere kant weer uit.

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank NederlandAnoniem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2017

Dit voetgangersstraatje verbindt de Hoogstraat, de Oude Koornmarkt en de Pelgrimstraat met elkaar en dateert uit 1591. Als je het aan de kant van de Oude Koornmarkt 16 door de poort loopt komt de middeleeuwse sfeer je tegemoet. Vroeger was de gang het domein van schoenmakers, die de noodklok van de kathedraal moesten luiden, en woonden hier de armste van de stad. Een must om hier doorheen te lopen.

Datum van activiteit: februari 2017
Bedank Madeleine C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2017

Iedere Antwerpenaar kent dit plekje normalerwijze. Je kan langs 3 straten in: de Hoogstraat, de Oude Korenmarkt of de Pilgrimstraat. Ideaal om een pittoreske foto te maken of exclusiever te gaan eten. Je waant je even in de middeleeuwen en het is een ideale plaats om de beiaard van de OLV Kathedraal te horen spelen.

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank 622susm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken