Via een cadeau hier terechtgekomen voor een overnachting van vrijdag op zaterdag, diner geboekt en met ontbijt. Prachtig stukje erfgoed en toplocatie, ook als vertrekpunt in de regio. Kamer was ruim, proper, maar in een vies vuil gebouw (1 van de "schuren"). Bij aankomst wandeling met onze 4 voetige vriend gedaan, apero in de bar die in een gewelfde kelder ligt, en dan 's avonds een verrassingsdiner van een topniveau. Bij apero leuke babbel met de verantwoordelijke gedaan die ook de chef kok bleek te zijn. Blijkbaar hadden we geluk omdat er geen feesten waren. Dit werd ons ook al vrij snel duidelijk dat je hier best gewoon wegblijft als je een rustig hotelverblijf wil. Het is een fabriek die draait op feesten, seminaries en teambuilding. Vandaar dat de kamers die zwaar ondermaats zijn er niet toe doen vermits de meesten moe of zat gaan slapen. Heel jammer, als ze hun concept zouden bijsturen is dit goud waard. Wij hebben erg genoten omdat we het geluk hadden bijna alleen in de priorij te zijn.