*gastronomisch weekend*
Prijs/kwaliteit: te duur, jammer.
Ik kan niet zeggen dat we ontevreden waren maar aantal zaken storen om er een "wauw-hier-komen-we-nog-eens-ervaring" van te maken.
Absolute pluspunt: de omgeving/het domein. Echt mooi en rustig.
Pluspunten:
De kamer in het "lekenverblijf" was heel ruim.
Onthaal/receptie:vriendelijk
De keuken/het eten: was goed
Maar:
Het bad, de afloop:
sterke roestvorming rond "het puttke".
De verwarming in badkamer: verf serieus afgebladerd.
Dit zijn zaken die eigenlijk niet kunnen voor de prijs die we betaalden.
Gastronomisch diner:
Verwacht geen top Frans Belgisch verfijnd menu. Eerder top "brasserie"niveau.
Ik bedoel dit niet denigrerend. Het eten was lekker. (rode wijn: goed, witte: proefde "goedkoop")
De bediening:
We weten dat we niet op restaurant zaten maar gaf naar bediening toe het gevoel dat we in een "grootkeuken" zaten.
Het moest vooruit gaan, eten werd snel snel voor uw neus gezet en weg waren ze.
Kaarsje op tafel: werd niet aangestoken.
Terras wel mooi en terrasverwarmers deden in deze coronatijden hun werk naar behoren.
Ontbijt:
Personeel soms spoorloos. We zagen dat er mensen Cava dronken. Deze werd niet spontaan aangeboden als je toekwam. Beetje jammer dat je er achter moest vragen.
(Gaf het gevoel dat men de all-in formule op deze manier voor hen kostenbesparender kon maken)
Het onthaal/receptie:
Vriendelijk en correct.
Bij klacht over (bad)kamer zei men dat men normaal gezien vorig jaar ging renoveren maar dat door Corona er nu geen budget voor was.
Heb daar begrip voor maar het is niet dat men korting gaf ofzo.
Samenvattend:
Het gastronomisch weekend was "ok" maar geeft niet het gevoel dat we een tweede keer gaan terugkomen + het is nu niet dat we kennissen gaan aanraden om dit te boeken.
Jammer, dit domein heeft veel meer potentieel in zich.
Het kader vergelijkbaar met bijv het groot begijnhof in Leuven. De inrichting/menu/bediening haalt verre van hetzelfde niveau.
Voor alle duidelijkheid: we verwachtten dit niveau ook niet. Ik wil maar aangeven dat hier echt wel serieuze groeimarge in zit.
Prijs/kwaliteit: te duur, jammer.