Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Mtu

Heel spijtig!

Beoordeling van Priorij Corsendonk
1,0 van 5 bollen4 aug 2021 beoordeeld
Wij waren erg ontgoocheld van de kamer. Een stoffige kamer, vuile tapis plain met vieze plekken, 15 trappen naar de badkamer die erg verouderd is, muffe geur. Koffiecaps niet aangevuld. Jeugdherbergen zijn beter. Wel in een sprookjes locatie en een mooie streek.
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 104
  • Hotels.com
    € 104
  • Hampton
    € 104
41.7 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • NH Collection
    € 115
  • Booking.com
    € 96
  • Hotels.com
    € 96
41.8 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Roomservice
€ 105
  • Expedia.com
    € 102
  • Vio.com
    € 95
  • Hotels.com
    € 109
40.1 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 134
  • Booking.com
    € 115
  • Vio.com
    € 110
  • Expedia.com
    € 116
42.0 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 85
  • Official Site
    € 74
  • Hotels.com
    € 85
42.0 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Room adapted for special needs.
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 71
  • Hotels.com
    € 84
  • StayForLong
41.8 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 133
  • Hotels.com
    € 133
  • Priceline
    € 133
42.9 km van Priorij Corsendonk
Restaurant
Roomservice
Beer bar
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 73
  • Tulip Inn
    € 66
  • Hotels.com
    € 73
40.6 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 86
  • Vio.com
    € 78
  • Hotels.com
    € 116
42.4 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 84
  • Vio.com
    € 81
  • B&B Hotels
    € 82
42.1 km van Priorij Corsendonk
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordelingen (183)
Beoordelingen filteren
183 resultaten
Waardering van reizigers
68
48
36
20
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
68
48
36
20
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 183 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juni 2021 via mobiele applicatie

*gastronomisch weekend*
Prijs/kwaliteit: te duur, jammer.
Ik kan niet zeggen dat we ontevreden waren maar aantal zaken storen om er een "wauw-hier-komen-we-nog-eens-ervaring" van te maken.

Absolute pluspunt: de omgeving/het domein. Echt mooi en rustig.
Pluspunten:
De kamer in het "lekenverblijf" was heel ruim.
Onthaal/receptie:vriendelijk
De keuken/het eten: was goed

Maar:
Het bad, de afloop:
sterke roestvorming rond "het puttke".

De verwarming in badkamer: verf serieus afgebladerd.
Dit zijn zaken die eigenlijk niet kunnen voor de prijs die we betaalden.

Gastronomisch diner:
Verwacht geen top Frans Belgisch verfijnd menu. Eerder top "brasserie"niveau.
Ik bedoel dit niet denigrerend. Het eten was lekker. (rode wijn: goed, witte: proefde "goedkoop")

De bediening:
We weten dat we niet op restaurant zaten maar gaf naar bediening toe het gevoel dat we in een "grootkeuken" zaten.

Het moest vooruit gaan, eten werd snel snel voor uw neus gezet en weg waren ze.

Kaarsje op tafel: werd niet aangestoken.

Terras wel mooi en terrasverwarmers deden in deze coronatijden hun werk naar behoren.

Ontbijt:
Personeel soms spoorloos. We zagen dat er mensen Cava dronken. Deze werd niet spontaan aangeboden als je toekwam. Beetje jammer dat je er achter moest vragen.
(Gaf het gevoel dat men de all-in formule op deze manier voor hen kostenbesparender kon maken)

Het onthaal/receptie:
Vriendelijk en correct.

Bij klacht over (bad)kamer zei men dat men normaal gezien vorig jaar ging renoveren maar dat door Corona er nu geen budget voor was.

Heb daar begrip voor maar het is niet dat men korting gaf ofzo.

Samenvattend:
Het gastronomisch weekend was "ok" maar geeft niet het gevoel dat we een tweede keer gaan terugkomen + het is nu niet dat we kennissen gaan aanraden om dit te boeken.

Jammer, dit domein heeft veel meer potentieel in zich.

Het kader vergelijkbaar met bijv het groot begijnhof in Leuven. De inrichting/menu/bediening haalt verre van hetzelfde niveau.

Voor alle duidelijkheid: we verwachtten dit niveau ook niet. Ik wil maar aangeven dat hier echt wel serieuze groeimarge in zit.

Prijs/kwaliteit: te duur, jammer.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank yvod2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 november 2020

met een vriend deden we de driedaagse wandeltocht inclusief gastronomisch avondmaal.Leuke formule, goed georganiseerd.Verblijf altijd voortreffelijk, hartelijke ontvangst en lekker avondeten
( hoewel de covid beperkingen wel wat restricties meebrachten).Zeker aan te bevelen voor fietsers en stappers die van een inspaning houden maar s' avonds toch wel willen verwend worden.

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kristiaanpetersobry
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 oktober 2020

De gerestaureerde priorij staat in een landelijke omgeving. Een must voor wie van geschiedenis en fietsen of wandelen houdt. Het hotel is net, uitgebreid ontbijt, vriendelijk ontvangst. Wij zaten in een kamer in het historisch gebouw, er zijn ook kamers in nieuwe pavilioenen. Er is fietsenstalling voorzien.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank beatrixv760
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 oktober 2020

goede liggnig voor zowel wandel- als fietsvakantie, kamer met alle noodzakelijke voorzieningen, verzorgd en ruim ontbijt. Mogelijkheid om in het hotel of in de buurt (op wandelafstand) te dineren. Prima ijssalon in de nabijheid !

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bertdeturck2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 oktober 2020

alles werd super georganiseerd ,dit was voor ons een heel veilig gevoel om toch eventjes er tussen uit te zijn ,niks op te merken . voor herhaling vatbaar zelfs terug in coronatijd .rustige ligging en toch overal dichtbij en hun oplossing om ons op te vangen als een van hun cohotel gesloten was omwille van corona; thanks,

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank moonsun2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken