Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (146)
Beoordelingen filteren
146 resultaten
Waardering van reizigers
55
38
31
14
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
55
38
31
14
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 146 beoordelingen
Beoordeeld op 16 maart 2020 via mobiele applicatie

Met een groep van 20 personen hebben wij drie dagen vergadert in Priorij Corsendonk. Ook hebben wij er twee overnachtingen gehad inclusief ontbijt, lunch en diner. Wij hadden ruime kamers met badkamer voorzien van bad en douche. Het eten was ook heel goed. Het is een unieke en mooie vergaderlocatie in België.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank ptwmhordijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2020 via mobiele applicatie

Vorig jaar kozen we voor de Priorij als locatie voor ons huwelijk. Dit bleek een hele goede beslissing. Hoewel we een internationaal gezelschap hadden en onze gasten van overal kwamen, verliep de organisatie en coördinatie heel erg vlot. Niets was teveel en geen enkele vraag te gek. Voor alles werd een oplossing gevonden! We hadden geluk met het weer en konden buiten in de tuin trouwen, waarna een mooie receptie volgde. We kozen voor een zittend diner en het eten was helemaal geweldig. Het was heel erg fijn dat al onze gasten in het hotel konden slapen en iedereen had het naar zijn zin! Bedankt aan het hele team van de priorij (en Jeske & Rob) om onze speciale dag onvergetelijk te maken!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ellen G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeske Nijs, Gastenservice/Front Office van Priorij Corsendonk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Hallo Ellen,

Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Heel fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.
Wij vonden het alleszins heel leuk dat we deel mochten uitmaken van jullie grote dag. Jullie zagen er prachtig uit!
Nog heel veel geluk samen gewenst!

Vriendelijke groet,
Jeske

Priorij Corsendonk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2020 via mobiele applicatie

Dit mooi gelegen landgoed herbergt een hotel met bijgebouwen (schuur 1 en 2). De schuur waar onze kamer in lag was netjes en de kamer was zeker ruim van opzet.
Het optionele 4-gangen diner met wijnarrangement was qua prijs/prestatie goed doch niet ambitieus. De bar is tevens ruim van opzet maar ontbeerde spontane sfeer.
Al met al een mooie uitvalsbasis voor een wandel- of fietsverblijf.
Het personeel is op alle vlakken zeer vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank OttoF944
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeske Nijs, Gastenservice/Front Office van Priorij Corsendonk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Beste Otto,

Allereerst willen we u graag bedanken voor uw beoordeling.
Laat ons gerust uw bevindingen over het eten weten via e-mail. We nemen uw feedback graag mee en bespreken dit intern.
We zijn blij om te lezen dat u het personeel vriendelijk en behulpzaam vond.
We hopen het plezier te hebben jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Jeske

Priorij Corsendonk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2020 via mobiele applicatie

We gingen met hoge verwachtingen aangezien oud rustiek gebouw. Ter plaatste bleek het te zijn in moderne bijgebouwen. Rust was er ook niet. Volledige priorij stond in functie van trouwfeest. Heel de nacht lawaai en zelfs in de bar werden we alleen gelaten aangezien barman moest op trouw helpen. Dan mag je geen andere gasten aannemen die er speciaal komen voor de rust.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank MichelG2003
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeske Nijs, Gastenservice/Front Office van Priorij Corsendonk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020

Beste Michel,

Allereerst wil ik u bedanken voor uw beoordeling.

Het is correct dat onze hotelkamers gelegen zijn in nieuwere gebouwen, zoals weergegeven op de foto's op de boekingssites.
Het is altijd mogelijk om iets te drinken in de bar, op rustige dagen is het inderdaad mogelijk dat de barman soms een paar minuutjes weg is, wel staat er op de bar een drukknop zodat gasten voorzien kunnen worden van een drankje indien gewenst.
Jammer om te lezen dat u geluidshinder heeft ervaren, we doen het nodige om dit in de toekomst te vermijden. Onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Jeske

Priorij Corsendonk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2020

de kamers zijn ruim, mooi en goed gelegen. Jammer genoeg is de kwaliteit iets minder. geen stop voor het bad, geen echt warm water, de zeepbakjes stuk, ...
maar wel een mooie locatie, goede parking, mooie congresruimtes en erg lekker eten

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KennethRUMES
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeskeNijs, Front Office Manager van Priorij Corsendonk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2020

Beste Kenneth, Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Fijn om te lezen dat u de priorij als een mooie locatie, congresruimtes en met lekker eten heeft ervaren.
Onze excuses ivm de kamer. Kan u ons aub informeren in welke kamer u heeft verbleven? Dan kunnen we deze problemen verhelpen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Jeske
Priorij Corsendonk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken