“Aarbeitjes.”
Beoordeling van Chocotale Antwerp

Chocotale Antwerp
Geclassificeerd als nr. 1 van 48 Dessert in Antwerpen
4 september 2023 beoordeeld

Het is hier hele goede en vriendelijke bediening en lekkere dingen en lekkere aardbei. Het is ook super leuk ingericht.

Datum van bezoek: september 2023

3 september 2023 beoordeeld

Het was een gezellige workshop. Ik en mijn partner hebben er echt van genoten. We hebben ook veel begleiding gekregen tijdens de workshop!

Zij is super vriendelijk en liet ons echt op het gemak voelen.

Datum van bezoek: september 2023
1 september 2023 beoordeeld

Het was super lekker! We hebben de queen toast en de cheescake gepakt. Ze waren beiden top! En de werknemerster vonden wij ook super lief en maakt ook tijd om alles goed uit te leggen zodat je de juiste keuze maakt gebaseerd op wat je zelf lekker vindt.

25 augustus 2023 beoordeeld

Toplocatie en topservice. Superlekkere desserten en heerlijke dranken. Ook een zeer aangename sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Sfeer
23 augustus 2023 beoordeeld

Kei gezellig en leukkk
Ze waren ook heel vriendelijk, het was een leuke workshop.
We mochten onze chocolade bars versieren met van alles en nog wat!

• Sfeer

Reizigers die Chocotale Antwerp bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen

In Chocotale Antwerp geweest? Deel je ervaringen!