Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Priceline
€ 118
Go to your Happy Price
Booking.com
€ 118
Geen aanbetaling vereist
Agoda.com
€ 103
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
Expedia.com€ 114
Hotels.com€ 106
Trip.com€ 118
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (446)
Beoordelingen filteren
446 resultaten
Waardering van reizigers
290
100
26
14
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
290
100
26
14
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
33 - 38 van 446 beoordelingen
Beoordeeld op 21 september 2023

Van der Valk hotel, is een hele fijne en schone hotel met zwembad en sauna mijn dochter en man hebben er van genoten. Menukaart is erg gevarieerd en ontbijt is erg uitgebreid.Omgeving alles is in de buurt wij zijn lopend naar het centrum geweest

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 863majid73
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2023

Mooie kamer, goede faciliteiten waaronder een gezellige bar met goede biertjes van de tap, en een geweldig ontbijtbuffet.!! Helaas had ik geen tijd om het restaurant te beoordelen maar gezien ik hier binnenkort weer terugkom ga ik dat zeker doen. Ik ben werkzaam als Kok-Productontwikkelaar bij Sligro/ISPC dus ga er kritisch naar kijken en proeven.!

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jvdplas2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2023

Geen geluiddichte kamers voor de hoge prijs
Je moet ook op je bonnetje kijken als je gegeten heb bij live cooking
Na betaling en achteraf op het bonnetje gekeken stond er wijn op hadden alleen Fanta gedronken 😒

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank msecuritysystems
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2023

Inchecken duurde lang, doch had ik online ingechecked. Ik sprak nl, doch bleef hollandse dame aan het onthaal engels met mij spreken. Duurde eventjes, alhoewel ik al de info had gegeven. Dame sprak van ontbijt terwijl wij dit niet geboekt hadden. Geen info over uur van check out. Hotel is heel mooi, maar mag ook voor de prijs. Wij hadden een bedrijfsevent, had voorheen geboekt en kon geen gebruik maken van speciale voorwaarden die aan ons bedrijf werden aangeboden. Vergaderzaal in business center was snikheet (waar was de airco ? ) Dranken waren warm. Eten was zeer lekker.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jdewinne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2023

Een uitstekende locatie oor wie voor zakelijk in de buurt van Antwerpen moet zijn en de drukte op de rondweg en het centrum van Antwerpen wilt mijden. Dicht bij de snelweg! Goede kamers! Uitgebreid ontbijt!

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Janain1959
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken