Beste 197Lucs,
Bedankt voor uw vriendelijke feedback over uw recente verblijf in Sapphire House Antwerpen. We zijn verheugd te horen dat u ons hotel uitstekend vond en genoten heeft van ons prachtige historische pand. We doen ons best om een smaakvolle en comfortabele omgeving te creƫren voor al onze gasten.
Het verheugt ons te weten dat u de ruime kamers waardeerde, evenals het comfortabele bed dat u een goede nachtrust bezorgde. We begrijpen dat een goede nachtrust van cruciaal belang is voor een aangenaam verblijf en we streven ernaar om een rustige omgeving te bieden waarin gasten volledig kunnen ontspannen.
We zijn vooral trots op ons vriendelijke personeel en we zijn blij dat u hun gastvrijheid hebt ervaren. Het is ons doel om elke gast zich welkom en speciaal te laten voelen, dus het is geweldig om te horen dat ons team aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wat betreft het ontbijt, willen we ons oprecht verontschuldigen voor het feit dat het niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we de ervaring kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat we aan alle behoeften van onze gasten voldoen.
We willen u bedanken voor het delen van uw feedback. Het stelt ons in staat om continu te verbeteren en een nog betere ervaring te bieden aan toekomstige gasten.
Nogmaals bedankt voor uw bezoek aan Sapphire House Antwerpen. We hopen dat u desondanks een plezierig verblijf heeft gehad en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Heb een schitterende dag!
Yentl Vromans
Assistant Front Office Manager