US$Ā 180
PricelineUS$Ā 180
Orbitz.comUS$Ā 180
TripadvisorUS$Ā 180
Beoordeeld op 23 mei 2023

Het zag er allemaal even geweldig uit. Keurig verzorgd en mooi centraal gelegen. Een geweldig interieur en luxe ten top. De parkeergarage was ondergronds wat 3rg aangenaam was. En grote dank aan Puck. Zij weet wat hospitality betekent.

Datum van verblijf: mei 2023
Yentl Vromans, Guest Services / Front Office van Sapphire House Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2023

Beste basb770,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw geweldige ervaring bij Sapphire House Antwerpen! We zijn verheugd te horen dat uw verblijf zo aangenaam was en dat u hebt genoten van de prachtige inrichting en luxe van ons hotel. We streven er altijd naar om een keurig verzorgde omgeving te bieden, zodat onze gasten zich helemaal op hun gemak voelen.

Het is geweldig om te horen dat onze centrale ligging u goed is bevallen. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het kiezen van een accommodatie, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bovendien zijn we verheugd te horen dat u de ondergrondse parkeergarage handig vond. We proberen altijd het verblijf van onze gasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Bedankt voor het benoemen van Puck in uw recensie. Als Assistant Front Office Manager is het altijd fijn om te horen dat ons personeel de betekenis van gastvrijheid uitdraagt. We zullen uw complimenten zeker aan Puck doorgeven. We zijn er trots op dat we medewerkers hebben die het verschil kunnen maken en uw verblijf nog specialer kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en uw aanbeveling van Sapphire House Antwerpen. We hopen dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen voor een even aangenaam verblijf.

Heeft u nog verdere vragen of verzoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wens u een schitterende dag toe!

Yentl Vromans
Assistant Front Office Manager

Beoordeeld op 2 april 2023

Mooi modern hotel . Centraal gelegen in Antwerpen . Zeer goed bed. Mooie badkamer. Zeer klantvriendelijk personeel . Inrichting van de Bar is iets ongezelliger. De witte chardonnay et rosƩ wijnen waren niet naar onze smaak.

Datum van verblijf: maart 2023
Yentl Vromans, Guest Services / Front Office van Sapphire House Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2023

Dear Brysa,

Thank you for your review, we appreciate the time taken to let us know how your stay was. Our staff is very happy to hear that you enjoyed their hospitality and would like to thank you for your kind words.

We hope to welcome you again soon, and provide you with the utmost luxury experience.

Beoordeeld op 28 maart 2023 via mobiele applicatie

Mooi, chic, stijlvol hotel.
Mooie schone kamers.
Laat uitchecken om 12:00 uur.
Zeer vriendelijk personeel.
Perfecte locatie. 3 minuten lopen naar de Meir.
Parkeren kan direct naast het hotel.
Volgend bezoek aan Antwerpen boek ik dit hotel zeker weer!

Datum van verblijf: maart 2023

Dear BorleeSalomon,

Thank you for the beautiful score, and your kind words!

We are looking forward to welcome you again at Sapphire House Antwerp!

Beoordeeld op 16 maart 2023

Tijdens ons shopping weekendje verbleven we in de Sapphire house, dit gekozen vanwege de toplocatie pal in het centrum. We hadden reeds hoge verwachtingen en deze zijn zeker volbracht, wat een prachtig hotel! Design in echt klassiek / trendy herenhuis stijl, de kamer was adembenemend en zeer schoon (toch wel belangrijk). Het ontbijt is Ć  la carte wat een luxueuze vibe geeft, niet zoals een standaard ontbijtbuffet. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik raadt dit hotel toch wel aan!

Datum van verblijf: februari 2023

Dear Sarahm,

Thank you for taking the time to leave an exceptional review and give us a 5/5!
We are delighted to hear you enjoyed our brilliant style and our unique Ć” la carte breakfast .

We hope to welcome you back again soon.

Beoordeeld op 10 maart 2023

Super locatie, op wandelsafstand van UNESCO sites zoals de Plantijn-Moretus drukkerij, het stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, die ik vanaf mijn kamer op de derde verdieping kon zien. Lekkere hapjes in de bar, ideaal voor een aperitief.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde alleen

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor uw prachtige review!

We zijn blij te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad, en heeft genoten van uw uitzicht.

We hopen u in de toekomst nogmaals te verwelkomen in ons hotel.