Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 205
Volledig restitueerbaar voor vr 15 mrt.
Inclusief ontbijt
Priceline
Trip.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (421)
Beoordelingen filteren
421 resultaten
Waardering van reizigers
225
149
38
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
225
149
38
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 421 beoordelingen
Beoordeeld op 11 januari 2022

Prachtig hotel midden in het centrum en vriendelijk personeel! Bij aankomst waren we wat vroeg, maar we mochten gelijk al onze kamer in. De kamers waren schoon en sfeervol ingericht. Uitgebreid en lekker ontbijt. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sophieodkerken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 januari 2022

Een toplocatie met mooie kamers, lekker ontbijt en erg vriendelijk personeel!
Het ligt op loopafstand van alle leuke plekjes, winkels en restaurants.
Op aanvraag kan je je auto hier parkeren. Wij zelf kwamen met het openbaar vervoer, erg makkelijk.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank debbymintjens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 januari 2022

Zeer gastvrij personeel, heerlijke bedden, fijn ontbijt, perfecte locatie. Het was al met al een super verblijf, erg genoten van het hotel, makkelijke parking en de stad. Binnen 5min ben je waar je wil zijn.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jruite794419
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 december 2021

Dit relatief kleine hotel (29 kamers) ligt midden in het centrum van Antwerpen, dus alles is op loopafstand, De kamers zijn van een behoorlijke omvang en keurig en warm ingericht. Bed is heel goed evenals de mooie en smaakvolle badkamer.
Het personeel is heel vriendelijk. Het ontbijt is gevarieerd en van goede kwaliteit!
Fijn is ook de overdekte eigen parkeergarage die je kunt reserveren (vooraf).

Datum van verblijf: december 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank CarldD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 december 2021

Nette kamer, alleen gehorig. Zowel geluid van buiten als in het hotel. Hoort bij het oude gebouw ..zullen we maar zeggen. Bed iets te zacht maar das persoonlijk. Vriendelijk personeel, zowel bij receptie als de bediening.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Nancy M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken