Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
186 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 12/03/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
218 US$
175 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 43 US$
Gratis annuleren tot 13/03/21
Expedia.com
218 US$
175 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 43 US$
Gratis annuleren tot 13/03/21
eDreams186 US$
Travelocity175 US$
Prestigia.com218 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (339)
Beoordelingen filteren
339 resultaten
Waardering van reizigers
168
128
36
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
168
128
36
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 339 beoordelingen
Beoordeeld op 17 februari 2020

Zeer centraal bij/in het centrum gelegen. Vriendelijk personeel bij dit goed verzorgde hotel. Kleinschalig met modern/chique ambiance. Enige minpunt vonden wij de harde bedden. Goed verzorgd ontbijt..

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Voyage65756460691
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020

beter konden we niet zitten 5min van het restaurant, smorgens heel goed onthaald met glaasje proscecco en heerlijk kunnen ontbijten , rustig, auto mooi in de garage kunnen zetten waardoor we gerust waren

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 815michellen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019 via mobiele applicatie

Kijk, soms gaan we ff lekker op (betaalbare) sjiek. Dit 4-sterren hotel ligt op steenworp afstand vh centrum en diverse musea net achter de St Michielskaai en ....heeft een eigen afgesloten en overdekte parking (20 euri) Sjiek pand in oude grandeur hersteld. Warme sfeer en heel relaxed personeel. Wij sliepen in een heerlijk bed, lagen te schuimen in het bad in de royale badkamer (aparte douchecabine) en genoten van het uitgebreide, inbegrepen, ontbijt. Absoluut terugkomadres

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank genieteres
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2019

Heerlijk ontbijt. Goede bedden, maar minder fijne kussens.
Tip: 2 verschillende kussens ipv 2 dezelfde (1 hard en 1 zacht kussen)
Ik had een minder fijne ervaring met de parkeergarage omdat ik door een gat in de weg een nare val maakte, maar hier is goed door het hotel op geanticipeerd.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank W4332NLlinda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2019

Al van bij het aankomen een thuisgevoel. We konden direct in de garage rijden ook al waren we te vroeg aangekomen. Zeer vlotte check in en check out. Kraaknette kamers met de juiste voorzieningen en goede bedden. Ontbijt was ook heel lekker en op zondag zelfs een aparte tafel gekregen met zicht op het binnenterras omdat en geen tafel voor 4 meer vrij was. Enig klein minpuntje vind ik dat het ontbijt tijdens het weekend niet tot 11 uur kan ipv 10 uur. We komen zeker nog terug naar 't Sandt!

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Jos V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken