Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 196
Volledig restitueerbaar voor zo 17 dec.
Priceline
US$ 196
Volledig restitueerbaar voor zo 17 dec.
Geen aanbetaling vereist
Go to your Happy Price
Expedia.com
US$ 191
Volledig restitueerbaar voor zo 17 dec.
Word beloond met One Key
Hotels.comUS$ 191
Orbitz.comUS$ 191
Trip.comUS$ 195
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (412)
Beoordelingen filteren
412 resultaten
Waardering van reizigers
269
117
20
3
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
269
117
20
3
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 412 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Prima verblijf in hartje Antwerpen. Gevarieerd en ruim ontbijt. Ruime, schone kamers met minibar en waterkoker. Badkamer is schoon. Föhn aanwezig. Locatie is super. Bijna alle activiteiten lopend vanuit hotel gedaan. Waar voor je geld.

Datum van verblijf: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Gertnl250
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2023

Beste gast,
Bedankt dat u de tijd nam voor deze review.

We zijn blij te horen dat u ons ontbijt gevarieerd en ruim vond en dat u tevreden was met de schone en ruime kamers, voorzien van een minibar en waterkoker. Fijn dat u de locatie van ons hotel in hartje Antwerpen als super heeft ervaren en dat u de meeste activiteiten lopend vanuit het hotel heeft kunnen doen. Nogmaals bedankt voor uw lovende woorden en het delen van uw ervaring met anderen. We hopen dat u een geweldige tijd heeft gehad in Antwerpen en dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen.

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2023

Super fijn hotel, leuke mensen en een geweldige locatie.

Wij hadden het hotel geboekt voor 2 nachten (zaterdag t/m maandag) en het was helemaal top! Bij aankomst werden wij super vriendelijk begroet. We waren wat vroeg dus onze kamer was nog niet klaar, maar dat was zeker geen probleem. We konden onze koffers achter de balie zetten.

Toen we uiteindelijk in de kamer waren zag alles er piekfijn uit. Ik had een love package besteld en dat was ook allemaal erg goed geregeld.
Het ontbijt was ook erg goed en ruim voldoende keuze.

wij hadden een parkeerplek gereserveerd en dat was ook allemaal goed geregeld. goed op loop afstand van het hotel en in laden en uit laden voor de deur van het hotel was ook zeker geen probleem en genoeg ruimte voor.

Kortom wij hebben een zeer prettig verblijf gehad en het ontbrak ons aan niks!!

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank guusjemerlijn
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2023

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.

Wat is het magnifiek om te lezen dat jullie een heerlijk verblijf bij ons hebben gehad en dat de gastvrijheid van onze medewerkers niet onopgemerkt is gebleven! We zullen de complimentjes zeker met het team delen.

We zien jullie graag weer eens terug.

Met vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2023

Dit hotel mist gezelligheid. Voor de rest was alles dik in orde. Ruime, schone kamers, goed ontbijt en afgepast vriendelijk personeel. Geen bloemetje bij de receptie e,d. De receptionist gedroeg zich als een robot. Jammer!

Kamertip: Goede ligging in het centrum maar de straat, Oude Beurs, is saai. Voor iets meer boek je een kamer in het Hilton vlakbij het Rubens hotel,
Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank DoppieHogeHeren
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2023

Beste gast,
We danken u voor uw feedback.

We zijn blij te lezen dat u tevreden was met de ruime kamers en het lekkere ontbijt.

Het spijt ons echter dat u de gezelligheid miste tijdens uw verblijf. We zullen uw opmerkingen over de receptie en het personeel in overweging nemen om de sfeer in ons hotel te verbeteren, bedankt voor deze feedback. Hopelijk heeft u toch van een goede nachtrust en van een fijn bezoek aan Antwerpen genoten.

In de toekomst verwelkomen we u graag opnieuw.

Met vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2023 via mobiele applicatie

Op het eerste zicht een leuke kamer, maar dan ontdek je zaken die je liever niet ziet in een gewone kamer van € 300 per nacht. Stofnetten/spinnenwebben tegen het plafond, muren die op verscheidene plaatsen beschadigd en/of gebarsten zijn en een Nespresso-toestel dat té vies is om er zelfs maar aan te denken om er gebruik van te maken. Enige pluspunt aan dit hotel is de ligging.

Datum van verblijf: april 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank BV20002170
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

Onze excuses voor het ongemak. Onze kamers worden dagelijks schoongemaakt dus er moet iets misgegaan zijn. We zullen dit met ons schoonmaakteam bespreken om dergelijke situatie in de toekomst te vermijden. Wat fijn dat de inrichting van de kamers u kon bekoren en dat u de locatie van ons hotel als een pluspunt opgeeft.

Met vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2023

Dit hotel in een rustige straat gelegen in het hartje van Antwerpen biedt alles wat je nodig hebt.
Ruime kamer voor ons met uitzicht op de tuin, uitstekende service en heerlijk ontbijt. Een echte aanrader. Ook de parkeergelegenheid vlakbij het hotel was erg prettig.

Datum van verblijf: maart 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank germat2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2023

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw mooie feedback.

We vinden het enorm fijn om zulke mooie woorden in ontvangst te mogen nemen! Super dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf bij ons en dat het ontbijt in de smaak viel.

Met vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken