Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
annelies564
Knokke-Heist, België

Top ontbijt en bedden

5,0 van 5 bollen8 mei 2024 beoordeeld
Top ervaring. Mensen zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Ze leggen de lat op elk niveau zeer hoog en slagen met vlag en wimpel
Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Bezocht voor zaken
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Gastenservice/Front Office van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 12 mei 2024
Geachte Annelies564, Hartelijk dank voor uw prachtige feedback over uw recente verblijf bij Botanic Sanctuary Antwerp. Wij zijn verheugd te vernemen dat uw tijd bij ons aangenaam was. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Botanic Sanctuary Antwerp. Met vriendelijke groet, Lucky Grech Guest Relations
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 162
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Tripadvisor
    € 162
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.7 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Restaurant
Exterior
€ 154
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.6 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Restaurant
Roomservice
Exterior Hotel View
€ 131
  • Priceline
    € 131
  • Radissonhotels.com
    € 131
  • Expedia.com
    € 131
1.2 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Zwembad
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    € 161
  • Hotels.com
0.9 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 109
  • Booking.com
1.0 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 79
  • Priceline
0.8 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 81
  • Priceline
1.0 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 121
  • Booking.com
1.2 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 94
  • Hotels.com
1.8 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Restaurant
Beer bar
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 73
  • Hotels.com
2.7 km van Botanic Sanctuary Antwerp
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordelingen (321)
Beoordelingen filteren
321 resultaten
Waardering van reizigers
249
37
15
7
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
249
37
15
7
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 321 beoordelingen
Beoordeeld op 6 mei 2024

perfect, subliem, fantastisch, je wilt gewoon niet meer weg.

De vriendelijkheid van al het personeel is geweldig, de faciliteiten en ook de voorzieningen.
Het eten en de entourage is prachtig.

Datum van verblijf: mei 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fransstaals
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Gastenservice/Front Office van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2024

Geachte heer Staals,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de tijd die u genomen heeft om ons van hiervan te voorzien. Wij zijn oprecht verheugd te vernemen dat u hebt genoten van uw tijd bij ons.

Het is ons voornaamste streven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, en het ontvangen van dergelijke mooie feedback is een waar genoegen voor ons gehele team.

Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Lucky Grech
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2024

Waanzinnig mooi hotel met veel faciliteiten en goede service goeie bedden en kussens alleen veel te klein kamers voor een prijs van 600€!per dag!te klein badkamer en amper plaats om je toilette spullen op te bergen...kom ik hier terug????nee niet voor deze prijs

Datum van verblijf: mei 2024
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Golia2222
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Gastenservice/Front Office van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2024

Geachte Golia2222,

Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het verheugt ons deze mooie woorden te ontvangen over ons hotel.

Uw feedback wordt erg gewaardeerd en helpt ons te streven naar de ervaring die wij de gasten graag geven.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u een even plezierig verblijf te bieden.

Met vriendelijke groet,
Lucky Grech
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2024

De kamer was heel erg modern ingericht en heel erg rustig gelegen. Het ontbijt was geweldig. Er was meer dan voldoende keuze. Het 'healthy shotje' en de patisserie hapjes waren een leuk extraatje. De service tijdens ons verblijf die we kregen was perfect! Welkomsdrankje, pralines op de kamer, ... Alles was naar wens. De locatie van het hotel ligt midden in het centrum, alles ligt op wandelafstand gelegen. Een bar en restaurant in het hotel zijn ook altijd mooi meegenomen.

Datum van verblijf: april 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank LaraP1359
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Gastenservice/Front Office van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2024

Geachte LaraP1359,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling over uw verblijf bij Botanic Sanctuary Antwerp. Wij zijn oprecht verheugd te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf.

Bij Botanic Sanctuary Antwerp streven wij ernaar om elk aspect van uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen.

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Lucky Grech
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2024 via mobiele applicatie

We zijn met onze vrienden iets gaan drinken in de bar. Het hotel ziet er prachtig uit, het personeel in de lobby heel vriendelijk.
Aan het onthaal van de bar werden we echter zeer nors aangekeken door een onvriendelijke werknemer die ons precies wilde buiten kijken. Als onze vrienden niet mee geweest waren, zou ik onmiddellijk vertrokken zijn. Zo onwelkom voelden we ons.
De bediening in de bar was dan weer zeer vriendelijk.
Voor zo'n sterrenhotel zou zo'n slechte ontvangst toch niet mogen.
We zijn al in heel wat topzaken geweest, maar hier moet toch aan gewerkt worden.

Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank NancyV2282
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 maart 2024

een fijn hotel ideaal gelegen ! het ontbijt was uitstekend , 1 minpuntje problemen met kaart voor de kamer te betreden ,maar dat kan gebeuren . komen meermaals en zullen dat nog doen . pracht locatie .

Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kurtgailliaert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Gastenservice/Front Office van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2024

Geachte kurtgailliaert,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw vriendelijke woorden en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het verheugt ons te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Het is werkelijk een genoegen te horen dat u overweegt om terug te keren en wij kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen.

Nogmaals onze oprechte dank voor uw feedback.

Met vriendelijke groet,
Lucky Grech
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken