Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 523
Expedia.com
US$ 534
Volledig restitueerbaar voor zo 24 dec.
Word beloond met One Key
Vio.com
US$ 441
Volledig restitueerbaar voor zo 24 dec.
Hotels.comUS$ 534
PricelineUS$ 549
Orbitz.comUS$ 534
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (219)
Beoordelingen filteren
219 resultaten
Waardering van reizigers
167
25
10
6
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
167
25
10
6
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 219 beoordelingen
Beoordeeld op 20 september 2023

Wat een ontzettend luxe hotel in het centrum van Antwerpen! Zeer vriendelijk personnel, heerljike sfeer en erg goed gegeten in een vd bijpassende restaurants (bar Bulot). Een echte aanrader. Wij komen zeker terug!!

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Sonjatil
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Verkoop van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2023

Geachte Sonjatil,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw fatastische review.
Wij zijn vereerd dat u heeft genoten van de de sfeer, het personeel en uw gastronomische ervaring bij Botanic Sanctuary Antwerp.

Tevens kijken wij er naar uit om in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Antwerpen.

Met vriendelijke groet,
Doris Appeldoorn
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2023

Genieten met een grote G van begin tot einde. Professioneel en vriendelijk personeel. Fijne, grote en rustige kamer en tot in de puntjes verzorgd. Een ontbijt om U tegen te zeggen - van een zeer hoog niveau. Fine Fleur beleving... WOW. Een heerlijke massage genoten in de Spa. Kortom, ons verblijf was Genieten!

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank V7629TGsandra
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Verkoop van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2023

Geachte V7629TGsandra,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over uw verblijf bij ons.
Wij zijn verheugd te vernemen dat u heeft genoten van een ervaring bij ons in Botanic Sanctuary Antwerp.
Uw waardering voor ons toegewijde en vriendelijke personeel, alsmede de ruime en serene accommodatie, ons ontbijt en uw ervaring in onze Botanic Health Spa, vervult ons met trots.

Wij kijken met groot genoegen uit naar de eer om u in de nabije toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Emilie de Lint
Guest Relations Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2023 via mobiele applicatie

Net terug van een 3 daags verblijf in dit hotel. Wat een beleving en meerwaarde voor de stad Antwerpen.
Te beginnen met het onthaal. Je wordt verwelkomt met een glaasje champagne of thee, op een heel gemoedelijke manier. De auto laat je achter aan de deur, en je hoeft je niks aan te trekken van parking.
De kamer was ruim en verzorgd. We kregen een mooie upgrade en een leuke attentie op de kamer. Zeer goeie producten ook, die we eveneens aankochten in de “apotheek” van het hotel.
Het ontbijt moet het beste zijn wat we ooit hadden. De gerechtjes die je a la carte bestelt zijn fenomenaal. Het ontbijtbuffet is te veel om op te noemen. Zowel zoet als hartig, alles wat je maar wil. Wij hebben enorm genoten van dit uitgebreide buffet. Vers fruitsap en een glaasje bubbels maakt de ervaring compleet. De kleine “amuse” die je krijgt bij aankomst bij het ontbijt is heel origineel. Niks op aan te merken!
De spa is mooi en verzorgd. Het zwembad is aangenaam vertoeven. De faciliteiten zijn zeker voldoende om een aantal uren te vertoeven.
We maakten onze ervaring compleet met een diner in bar bulot en 1238, een dessert in Het gebaar, en cocktails en tapas bij Henry’s bar. Alles was overheerlijk, maar een speciale vernoeming van restaurant 1238… wat we daar proefden was ster-waardig! Van begin tot einde fantastisch lekker. Dit doen we over!
Ten laatste een grote bedanking voor het fantastische personeel. Werkelijk iedereen, van receptie, tot bar, tot restaurant, tot spa… was uitermate vriendelijk en begaan met de gasten. Dit maakt het hotel en de ervaring compleet. Wij komen zeker terug!

Kamertip: Wij kwamen in de week en het was lekker rustig. Ik raad ook aan de parking te boeken bij het hotel zelf.
Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Charlotte0505
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Verkoop van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Beste Charlotte0505,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw buitengewoon positieve recensie over uw recente verblijf bij ons in Botanic Sanctuary Antwerp.
Het verheugt ons zeer te vernemen dat u heeft genoten van uw tijd in Antwerpen en dat uw ervaring in ons hotel zo plezierig is geweest.

Uw vriendelijke woorden met betrekking tot ons ontvangst, de spa, comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt en culinaire ervaringen zijn bijzonder waardevol voor ons. Wij streven er altijd naar om onze gasten een onvergetelijke en complete ervaring te bieden, en het doet ons genoegen om te horen dat wij hierin zijn geslaagd.

Wij kijken er dan ook met genoegen naar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Dank u voor het kiezen van ons hotel. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Met vriendelijke groet,
Emilie de Lint
Guest Relations Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2023

Bijzondere ervaring, prachtige locatie en gebouwen en waanzinnig uitgebreid ontbijt. Kamer was gezellig, uitermate ruim, heerlijke badkamer en handige dressing. We zijn geweldig verwend geweest! Top of the world klasse.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank christelvdbr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Verkoop van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Geachte christelvdbr,

Wij hebben uw opmerkingen met grote waardering ontvangen.
Het verheugt ons zeer dat u uw verblijf als buitengewoon en elegant heeft ervaren, en dat u de locatie, de architectuur en het uitgebreide ontbijt heeft kunnen waarderen.

Het is voor ons een eer om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden, en we zijn verheugd dat we hierin geslaagd zijn bij u.

Mocht u in de toekomst opnieuw naar Antwerpen reizen, hopen wij van harte u weer te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Emilie de Lint
Guest Relations Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2023

Een standingvolle verrijking voor Antwerpen, dank zij een privé-initiatief, dat de beleidsmakers dienen te waarderen. Perfekte service, gastvrijheid en vriendelijkheid bestaat nog dank zij deze onderneming.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Miguel1943
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations , Verkoop van Botanic Sanctuary Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Beste Miguel,

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Het verblijd ons te vernemen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons in Botanic Sanctuary Antwerp.
Wij zijn trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de verrijking van Antwerpen, en wij waarderen uw erkenning.
Ons doel is altijd geweest om een uitstekende service te bieden, samen met een warme gastvrijheid en vriendelijkheid.

Wij kijken er naar uit u in de nabije toekomst wellicht opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Emilie de Lint
Guest Relations Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken