Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 27/07
122 US$
118 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ramada Plaza Antwerp(Antwerpen)(Heel veel waar voor je geld!)
139 US$
133 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
128 US$
105 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 29/07
Boek nu, betaal bij aankomst
139 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
161 US$
150 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
98 US$
92 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
182 US$
133 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Crowne Plaza Antwerpen(Antwerpen)(Heel veel waar voor je geld!)
164 US$
159 US$
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hilton Antwerp Old Town(Antwerpen)
170 US$
147 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (560)
Beoordelingen filteren
560 resultaten
Waardering van reizigers
135
280
123
18
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
135
280
123
18
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 560 beoordelingen
16 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel en een uitermate centrale ligging in de stad. De kamers zijn wel wat gedateerd, met name de badkamer, daar kan wat onderhoud geen kwaad (gaten in de muur, dingen zitten los, kapotte kraan) Verder een prima hotel voor een citytrip naar Antwerpen! Ook het ontbijtbuffet was erg goed, vers fruit, genoeg keuze en lekkere koffie.

Verbleef: maart 2018, reisde met vrienden
Bedank Skamari
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, General Manager van Astoria Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 maart 2018

Beste Skamari,

Bedankt voor uw feedback over hotel Astoria in Antwerpen.

We zijn ervan op de hoogte dat enkele kamers gedateerd zijn en zullen hier zeker rekening mee houden tijdens een volgende renovatieronde.

Het doet ons plezier dat het uitgebreide ontbijtbuffet u heeft gesmaakt en dat u de locatie van ons hotel in het centrum van Antwerpen als pluspunt aangeeft.

We hopen om u tijdens een volgend bezoek opnieuw te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,
Myriam & Astoria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden een weekendje weg. Gewoon goed kunnen slapen, niet te veel poeha. Dicht bij het centrum en kunnen parkeren. Dat is alles voor een zeer betaalbare prijs. Kan het iedereen aanraden! Je zit op loopafstand van het centrum. Ideaal.

Verbleef: januari 2018, reisde met vrienden
Bedank EJ B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, other van Astoria Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 januari 2018

Beste gast,

wat fijn dat jullie genoten hebben van jullie weekendje weg.

Ons hotel is dicht bij het centrum en het is rustig gelegen in de buurt van de Diamant wijk. Je vindt dus heel veel restaurants, winkels en historische gebouwen in de buurt die je op wandelafstand kan bekijken. Er is zoveel te doen in Antwerpen zoals de zoo bezoeken, het Rubens huis, het Steen, de Stadsschouwburg...bezichtigen.

We hebben ook de optie om in een ondergrondse parking te parkeren, maar je kan ook gratis parking vinden in het centrum van Antwerpen.

We willen je hartelijk bedanken voor je verblijf bij ons en om deze positieve review te schrijven.

We hopen je snel terug te zien in ons hotel, Astoria Antwerp.

Myriam & Astoria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2018 beoordeeld

Naar aanleiding van een concert in het sportpaleis een nachtje in dit hotel geboekt inclusief ontbijt. De kamer is ruim met een mooie badkamer. Alles was goed schoon en het ontbijt was goed en uitgebreid.

Verbleef: januari 2018
Bedank Svea R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, General Manager van Astoria Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 januari 2018

Beste Svea,

Bedankt voor de fantastische beoordeling van uw verblijf.

We zijn erg blij dat u genoten heeft van de grootte en netheid van uw kamer en badkamer.

Hartelijk dank voor de complimenten over ons uitgebreide ontbijtbuffet: we stoppen er heel wat energie in. We hopen dat u een onvergetelijk concert heeft meegemaakt in het Sportpaleis en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Beste wensen voor het nieuwe jaar,

Myriam & Astoria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een klein bedrag een ok hotel!
De badkamer is ruim en heeft een bad(altijd fijn) helaas geen inloop douche dus wel en hoge instap.
Maar voor de rest fijn en niets te klagen!

Parkeer bij parking de diamant( zit vlakbij en kost minder, daarnaast hoef je niet ok 12:00 uur weg te zijn)

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Charles S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Myriam A, Manager van Astoria Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 januari 2018

Beste Gast, Hartelijk dank voor uw verblijf en beoordeling. Doet weer plezier om uw reactie te lezen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Beste groeten, Myriam & Astoria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2017 beoordeeld

Op zich prima hotel met standaard ontbijt. Jammer genoeg zijn de bedden niet heel lekker en is het kussen er eentje waar je last van je nek van krijgt. Verder heeft het hotel vriendelijk personeel en is de locatie top.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kari T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Myriam A, Manager van Astoria Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2017

Beste Gast, Hartelijk dank voor uw verblijf & beoordeling bij Astoria Hotel Antwerpen. Beste groeten, Myriam & Astoria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken