Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 126
Expedia.comUS$ 126
Hotels.comUS$ 126
PricelineUS$ 126
Radissonhotels.comUS$ 126
StayForLongUS$ 131
Trip.comUS$ 179
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.744)
Beoordelingen filteren
2.744 resultaten
Waardering van reizigers
827
1.132
472
176
137
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
827
1.132
472
176
137
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 2.744 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2023

We hadden twee dure kamers geboekt. Voor het inchecken langer dan een half uur in de rij gestaan, om te worden geholpen door een receptioniste die er niets van snapte en alles verkeerd deed. De kamer was netjes, mooi uitzicht. De douche (in het bad!) was afwisselend kokend heetijskoud. In bad gaan kon ook niet, de stop was lek. Het ontbijt was in orde.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gijs306
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reception Radisson, Other van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2023
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for your feedback
We regret to hear that we were unable to meet your personal expectations
Your concerns have all been documented and will be addressed accordingly
I hope we will have the opportunity to welcome you back and exceed your expectations in the near future with a stay that is memorable for all the right reasons
Thank you and kind regards
The Radisson Blu team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2023

Hotel is netjes, hele mooie kamers. Het heeft 3x liften en een parkeer garage onder het hotel wat heemaal top is. Alleen de ingang is even zoeken maar goed te doen. Ontbijt is 27,50 pp , wat ik vrij duur vind, dus geen gebruik van gemaakt. voor de rest helemaal Top en centraal.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GlobeTrotting771259
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reception Radisson, Other van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste gast
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen.
We zijn erg blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel.
Met vriendelijke groet Radisson Blu Astrid team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2023

2 nachten hier verbleven en vond het hotel perfect! Beste locatie en waar voor je geld gekregen. Ontbijt heb ik niet genomen, kostte erg veel en voor dat geld heb ik buiten heerlijk kunnen ontbijten en avond eten!

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank shivp783
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reception Radisson, Other van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

beste gast

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij met uw tevredenheid en kijken ernaar uit om u in de nabije toekomst weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Het Radisson Blu Astrid team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2023

Prima hotel, erg hangt een frisse geur in het hotel. Ruime kamer en badkamer, voldoende handdoeken. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Hotel ligt heel centraal en alles is op loopafstand. Parkeergarage om de hoek.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ikonin190823
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 juli 2023

Nooit meer boek ik een verblijf bij radisson. Totaal geen respect voor de klant en hun klachten. Ik raad iedereen af om ooit nog bij een van hun hotels te boeken. Er zijn vele betere hotels in Antwerpen maar ook in menig ander land

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Bedank s1m8ty4osb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken