Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Mercure
€ 145
Booking.com
€ 125
Vio.com
€ 117
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.124)
Beoordelingen filteren
1.124 resultaten
Waardering van reizigers
347
536
179
38
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
347
536
179
38
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 1.124 beoordelingen
Beoordeeld op 18 november 2023

De bediening was fantastisch: Omar zorgde ervoor dat we alles op tijd kregen, zodat we op tijd waren voor onze theatervoorstelling.
Geweldige chef ook. Ik zou het degustatiemenu alleen maar kunnen aanraden.

Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tess D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 november 2023

Het is een heel mooi en schoon hotel. Vlakbij het station en vlakbij de winkelstraat. Erg vriendelijk personeel. Ontbijt was super goed.
Dit was het eerste hotel waar ik tot nu toe geweest ben met heerlijke kussens!

Kamertip: Reserveer een parkeerplaats in de parkeergarage 200 m verderop. Erg handig.
Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Brenda v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 november 2023

Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Je kan zelf wafels en pannenkoeken bakken. Gezellig, fris en mooi interieur. Grote ontbijtruimte waardoor je niet op elkaar gepropt zit.
We komen zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Global03688579280
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 november 2023

Leuke bediening en heerlijk eten én drinken in een relaxte sfeer. De hamburger was uitstekend. Keurig gereserveerd , precies zoals het hoort. Met een rustig muziekje op de achtergrond nog kunnen nagenieten van een perfecte Irish coffee.

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Venture55665425229
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 november 2023

Supervriendelijk onthaal, personeel, heerlijk lekker vers gemaakt eten. We zijn na ons bezoek aan Antwerpen steeds in het hotel gaan eten omwille van de uitstekende service & bijzonder lekkere en mooi geserveerde gerechten. Dus niet alleen het Ontbijt is echt een aanrader, alles eten is er top!

Kamertip: Maak zeker gebruik van de sauna!
Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Safari31510567650
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken