Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 150
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 164
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17/07/22
Trip.com
US$ 141
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 18/07/22
PricelineUS$ 152
Hotels.comUS$ 164
travelup.comUS$ 160
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (522)
Beoordelingen filteren
522 resultaten
Waardering van reizigers
120
247
96
40
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
120
247
96
40
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 522 beoordelingen
Beoordeeld op 2 februari 2022

Helaas niet zo een fijn hotel. Sowieso niet 4* waardig.
Elke kamer blijkt alleen een bad te hebben, die ook erg hoog is om in te stappen. Niet fijn voor mensen met een beperking of op leeftijd. Kamers zijn gedateerd, badkamers/toilet vies. De balkons hebben geen tafel of stoel staan. Zwembad is erg koud én kost geld voor hotelgasten. Er is geen roomservice want "er is geen personeel voor". Het ontbijt is niet gevarieerd, ook is er niet veel keus voor mensen die halal eten. De parkeergarage is erg steil en smal. Ook vind ik 'm best duur , zeker gezien het feit dat je eerst naar buiten moet in de kou,alvorens je weer het hotel in kan via een andere ingang.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank shaziaa540
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2022

Met ons gezin (2 volwassenen en een baby van 3 maanden) de junior suite geboekt zodat we lekker de ruimte hadden en net even wat luxer aangezien we een baby bij ons hadden. Helaas viel alles flink tegen. Een koud zwembad, een oude kamer, sauna die niet werkt, verwarming op de kamer die niet werkt (en dat met een baby van 3 maanden), baby bed die uit elkaar valt van ellende en geen fatsoenlijk beddengoed voor de kleine (hij moest bij ons in bed slapen om hem een veilige nacht te gunnen). Bij het aangeven dat het zwembad koud was kregen we de reactie probeer het over een half uurtje nog maals, hoe dan met een baby.. toen we melde dat de kamer koud was kregen we een kacheltje om ons op te warmen. Iets melden had dus ook geen zin alleen maar bijdehante en nare reacties van het receptie personeel. We hadden een grote kamer maar konden alleen gebruik maken van de slaapkamer aangezien de rest ijskoud bleef. Geen bank niks alleen 2 losse oude stoeltjes en een kleine tv, dit had niets met een suite temaken. Wil je gebruik maken van de restaurant? Dan moet je eerst even naar buiten om ergens om de hoek naar een restaurant te gaan handig met een kindje. Al met al een tegenvaller veel te veel betaald. Het hotel weer ervan aangezien ze nieteens vragen hoe het verblijf was.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Z4720RGnadiab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2022

We dachten dat we een romantische kamer hadden geboekt (junior suite), maar deze was enorm verouderd. Deze was te duur voor zijn prijs, net als het ontbijt. De kamer en het zwembad waren op de foto's erg color graded, wat eigenlijk gewoon fotoshop is. Het was allemaal wat grauwer. Ik denk niet dat ik opnieuw zal komen. Ook hadden we geluidsoverlast van dronken buren en toen was de enige reactie "we zullen op de gang gaan lopen". Locatie was wel goed

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank elines380
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2021 via mobiele applicatie

Zeer slecht hotel! Prijs was 225 euro p/n en daarvoor zat de douche in een heel slipperig bad, slechte schoonmaak, verwarming in kamer deed het niet, kamer lsg direct naast de lift dus alsmaar geluiden, liften die vast zaten (gingen niet open en bij receptie zeiden ze dat we maar n andere moesten gebruiken!),kamerdeursystemen waarvan batterij op was en we 4(!) keer naar de receptie moesten om nieuw cards te halen; medewerker wilde pas de 5e keer mee op aandringen; geen plek in parkeergarage en alles in hotel dicht (testaurant, bar), zeer onvriendelijke ontvangst. Kortom, zeker geen aanrader!

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Therawesterhoud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020

Vriendelijk personeel
hotelkamer ouderwets oude badkamer niet gezellig
Ontbijt goed gevuld buffet en je moet snel zijn als je terug aan het buffet iets wil bij nemen of uw tafel is af geruimd
Verouderd hotel

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 938edwinv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken