Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 121
CrownePlaza.com
€ 113
Bespaar meer met IHG One Rewards
Expedia.com
€ 121
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
camille j
Genk, België

Kort bij Expo hallen…

4,0 van 5 bollen14 nov 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed hotel, uitgenomen bijna onmogelijk te douche met zo een zwakke waterstraal..
Ik verbleef op kamer 721

Weinig geluid op de kamer, goede WiFi
Voor standhouders op de kort bijgelegen beurs ideaal..
Het restaurant betekend niet veel, prijzig. En kwaliteit laat te wensen over…
Wel vriendelijk personeel ..
Datum van verblijf: november 2022
Kamertip: Hoe hoger hoe minder geluid…
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Anke De Jongh, Gastenservice/Front Office van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 25 nov 2022
Beste camillej44,
Graag bedank ik u voor uw tijd om uw ervaring in het Crowne Plaza Antwerpen te delen.
Uw feedback wordt ten zeerste gewaardeerd. Deze wordt gebruikt om onze hotelwaarden te verbeteren in gastentevredenheid. We kijken alvast uit naar een nieuwe kans om u nogmaals te mogen verwelkomen. Ik zal uw opmerking over het restaurant bespreken met het management team.
Nogmaals bedankt voor het kiezen van Crowne Plaza en als we u van dienst kunnen zijn, neem dan contact op met onze receptie.
Vriendelijke groeten,
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
NH Collection
€ 111
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
    € 101
  • Priceline
    € 92
  • Hotels.com
    € 101
2.9 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 124
€ 120
  • Hampton
    € 120
  • Expedia.com
    € 120
  • Vio.com
    € 120
3.2 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 136
€ 116
Geen aanbetaling vereist
  • Vio.com
    € 116
  • Expedia.com
    € 116
  • Hotels.com
    € 116
2.9 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 112
  • Vio.com
    € 67
  • Expedia.com
    € 92
  • Hotels.com
    € 112
1.3 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Room adapted for special needs.
Booking.com
€ 90
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 84
  • ZenHotels.com
    € 83
  • Expedia.com
    € 84
2.9 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 80
  • B&B Hotels
    € 78
  • ZenHotels.com
    € 79
  • Vio.com
    € 81
3.2 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 185
€ 167
  • Hotels.com
    € 167
  • Expedia.com
    € 167
  • Priceline
    € 185
3.5 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior Hotel View
Radissonhotels.com
€ 130
  • Booking.com
    € 130
  • Expedia.com
    € 130
  • Hotels.com
    € 130
3.4 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Booking.com
€ 70
  • Tulip Inn
    € 64
  • Expedia.com
    € 70
  • Hotels.com
    € 70
3.0 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 118
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 118
  • Agoda.com
    € 108
  • Hotels.com
    € 118
3.6 km van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordelingen (1.482)
Beoordelingen filteren
1.482 resultaten
Waardering van reizigers
471
526
301
104
80
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
471
526
301
104
80
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.482 beoordelingen
Beoordeeld op 23 oktober 2022 via mobiele applicatie

Schitterend hotel op een toplocatie met super vriendelijk en behulpzaam personeel van reservatie over receptie, poetsdienst en catering. Bovendien ook lekker gegeten in het restaurant en een prachtig uitzicht op de 9de verdieping. Echt niks op aan te merken.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Odyssey49289541511
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Anke De Jongh, Guest Services / Front Office van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2022

Beste Odyssey49289541511,
Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Crowne Plaza erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.
Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2022 via mobiele applicatie

Hotel ligt op makkelijk te bereiken locatie, met voldoende parkeergelegenheid en ideaal om Antwerpen te ontdekken.
Vriendelijk en erg behulpzaam personeel.
Kamer was OK, niet modern maar alles wat je nodig hebt.
Helaas de koffiemachine wou niet meewerken.
Grootste hindernis is het verkeerslawaai van de nabij gelegen ring rond Antwerpen.

Kamertip: Probeer een kamer te krijgen zo ver mogelijk van de ringweg
Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank francisl187
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Anke De Jongh, Gastenservice/Front Office van Crowne Plaza Antwerp, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2022

Beste francisl187,
Graag bedank ik u voor uw tijd om uw ervaring in het Crowne Plaza Antwerpen te delen.
Uw feedback wordt ten zeerste gewaardeerd. Deze wordt gebruikt om onze hotelwaarden te verbeteren in gastentevredenheid. Ik kan u vertellen dat wij een groot aantal kamer gaan renoveren na de zomer. We kijken alvast uit naar een nieuwe kans om u nogmaals te mogen verwelkomen.
Nogmaals bedankt voor het kiezen van Crowne Plaza en als we u van dienst kunnen zijn, neem dan contact op met onze receptie.
Vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2022 via mobiele applicatie

Ideaal gelegen voor als je bent op doorreis of gewoon een bezoek aan Antwerpen wilt brengen.
Mooie ruime moderne kamers.
Hotel beschikt over fitness ruimte en zwembad wat heerlijk verwarmd is.
In site restaurant, geeft een moderne uitstraling en een gezellige ambiance. Prijs kwaliteit zeer in verhouding. Reis je met kinderen dan raden wij dit hotel aan.

Kamertip: Kan voor de deur gratis parkeren maar ook betaald op het terrein van het hotel. Vanaf de 6’e etage heb je een fantastisch uitzicht.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Dutchie_7219
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 april 2022 via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel maar veel geluid van autostrade en slecht geïsoleerde ramen - Bar slechte service - een koffie drinken zonder ontbijt? “Dat gaat niet meneer, maar hiernaast in het tankstation kan u ook koffie kopen …” dixit receptioniste …

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank rudidekerpel2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 februari 2022 via mobiele applicatie

Hotel kamer schoon. Vriendelijk en gastvrij personeel en lekker gegeten. Zeker een aanrader dankjewel John en collega’s voor goede service en gastvrijheid. Crowne Plaza hotel Antwerpen zeker een aanrader :)

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Yonyou_g8
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken