Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 131
Geen aanbetaling vereist
Hotels.com
€ 131
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 108
Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
324esterv
62
Geweldige ligging!
Beoordeling van Hotel O Kathedral
9 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Fantastische ligging. Hartje centrum Antwerpen. Ook een geweldig ontbijt. Terras heeft uitzicht op de kathedraal. Vriendelijke ontvangst/medewerkers. Kamers met airco.
We hadden een kamer op de 5de verdieping. Op zolder dus. Prima maar wat weinig beweegruimte. Prima bed en douche. Qua schoonmaak kon het wat beter. Wc-deur met houten handvat, mwoah.
Je moet in het weekend wel tegen wat uitgaansgeluid kunnen. Tot in de ochtend party buiten. Oordoppen liggen klaar. Wij slapen zonder ook overal doorheen.
Datum van verblijf: juli 2023Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
The Small Cosy at the Hotel Matelote
Booking.com
€ 131
  • Hotels.com
    € 121
  • Expedia.com
    € 121
  • Priceline
    € 131
0.1 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
eDreams
€ 120
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 120
  • Lol.travel
  • Super.com
0.1 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Booking.com
€ 123
€ 111
  • Hampton
    € 111
  • Hotels.com
    € 111
  • Algotels
    € 123
1.5 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 117
  • Hotels.com
    € 122
  • Vio.com
    € 96
  • Lol.travel
    € 130
2.0 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Restaurant
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
0.2 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Bar/lounge
Botanic Entrance
Hotels.com
€ 387
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 388
  • Vio.com
    € 328
  • StayForLong
    € 407
0.9 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Zwembad
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
1.9 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Bar/lounge
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 120
  • Hotels.com
    € 106
  • Priceline
3.4 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
2.6 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Bar/lounge
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
2.7 km van Hotel O Kathedral
Gratis wifi
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordelingen (446)
Beoordelingen filteren
446 resultaten
Waardering van reizigers
121
173
83
37
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
121
173
83
37
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 446 beoordelingen
Beoordeeld op 31 mei 2023

Mooie, nette en schone kamer met uitzicht op de kathedraal van Antwerpen. Kamer was niet groot, maar groot genoeg. Slim gedaan door een spiegelwand te plaatsen waardoor hij wel een stuk groter aanvoelde. Fijn stevig bed en erg leuk dat het bad met douche in de kamer staat.
Naast koffie, thee, flesje water krijg je er ook chocolaatjes bij.
Ontbijt was uitstekend en erg vriendelijke mensen.
Enige aanmerking is dat er niet was vermeld dat je moest beschikken over een credit card en anders een borg moest betalen.

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Claudia O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 mei 2023 via mobiele applicatie

Een boetiekhotel in het hartje van Antwerpen, recht tegenover de magnifieke kathedraal. Verbleven in de kleinste kamer, aangezien wij ‘s avonds erg laat aankwamen en ‘s ochtends weer weg waren.

Bij het boeken had ik de indruk dat er niet goed werd geluisterd: ik vroeg voor een double room, geen single room. Hierdoor kregen wij een kleine kamer. Ook moest ik zelf meerdere keren contact opnemen om te regelen: hoe gingen we precies inchecken? Was de kamer effectief geschikt voor twee personen? Moest ik het ontbijt nog bijboeken?

Het was wel iets te klein: je kon je onmogelijk bewegen in de badkamer met twee. Eén persoon moest in bed blijven liggen terwijl de ander zich omkleedde. Ook het feit dat je in de hele kamer het toilet kon zien, was niet zo tof. Kamer was wel tiptop schoon.

Ontbijt was in orde, jammer dat de dranken (fruitsap en koffie) zeer slecht werden aangevuld. De rest was degelijk uitgebreid. Jammer dat dit ontbijt niet in de prijs was inbegrepen, want daarvoor dan was de prijs wel goed geweest.

Al bij al, volgende keer een grotere kamer en een iets langer verblijf.

Kamertip: Grotere kamer boeken
Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank LeenR25
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 april 2023

zeer knus en goed verzorgd hotel zeer goed gelegen in het centrum van Antwerpen waar je direct alle kanten uit kuntelke dag was alles zeer netjes schoon gemaakt en weer opnieuw aangevuld ook de receptie medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank joyce k
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 maart 2023

Geweldige locatie, alles in de buurt, middenin centrum. Wel wat gehorig, maar oordopjes aanwezig in de kamer zelf. Heerlijk weekend gehad en ontbijt was heerlijk. Absoluut een aanrader voor iedereen.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Z5143OLjessicar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 maart 2023 via mobiele applicatie

Het was een mooie kamer. Locatie van het hotel is super, heel centraal. 's nachts wel veel geluid van buiten, waarvoor er oordopjes klaar lagen. Door het geluid kon je de ramen 's nachts niet open houden. Dit was jammer, omdat de kamer voor ons wat warm was om in te slapen.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank juli_tteb2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken