Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 113
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 105
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 105
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 113
TravelocityUS$ 105
Orbitz.comUS$ 105
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (132)
Beoordelingen filteren
132 resultaten
Waardering van reizigers
57
38
19
7
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
57
38
19
7
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 132 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2021 via mobiele applicatie

Prima hotel met goede inrichting.
Ontvangst was chaotisch en leek alsof wij niet welkom waren. Restaurant was ook echt “dood” leeg en het leek zelfs bijna gek dat we iets wilden bestellen om te eten. Maaltijden werden volgens mij ontdooid en opgewarmd.
Ontbijt was oke. Yogurt was niet lekker of erg zoet, in combinatie met een hele zoete granola was dat te veel van het goede. Havermout en neutrale yogurt zou een goede aanvulling zijn. Ook kon een roerei kon niet zonder zout omdat het allemaal al voorgemengd was (voor 4 uur lang 7-11 ontbijttijd).
Ligging is wel echt ideaal.

Kamertip: Hotel-restaurant iets levend en meer service bieden. Betere en geordende ontvangst. Ontbijt ook rekening houden met dieetwensen indien nodig
Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Reizen23
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Directeur général van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2021

Beste gast,
Bedankt voor uw review.

Het spijt ons dat u zich niet voldoende geholpen voelde door ons personeel. Dit is niet onze standaard. Klantvriendelijkheid is uiteraard erg belangrijk voor ons en we zullen dit dan ook zeker intern bespreken.
De producten die we op ons ontbijtbuffet serveren zijn nochtans gekende merken.
Roereieren worden in kleinere porties gemaakt, waardoor we elk uur verse kunnen bij serveren.

We hopen jullie weer te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2021

Wij hadden een penthouse appartement met 3 personen. Een 2-persoonsbed en een slaapbank. De slaapbank stond keurig opgemaakt klaar bij aankomst.
Ruime kamer, prima badkamer met echt uitstekende waterdruk bij de regendouche, complimenten!
Keurig schoon, vriendelijk personeel en makkelijke check-in en check-out.
Het was heerlijk rustig in het hotel, geen last van lawaai buiten, op gangen of van andere kamers gehad.
Super centraal, op een paar stappen van de Keyserlei... ideaal als je daar 's avonds nog wat hebt gedronken.
Wij komen vaker in Antwerpen en zouden zo weer terugkeren bij dit hotel.

Tip: een 3e stoeltje zou handig zijn op de kamer. Nu moest 1 iemand steeds op het bed zitten. Ook zou een kapstokje oid handig zijn, wij hingen onze natte jassen na een regenachtige dag nu aan de deurklinken & in de badkamer.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank G8511TKheidis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Directeur général van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2021

Beste G,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

We vinden het geweldig om te lezen dat u zo genoten heeft tijdens uw verblijf in een van onze serviced appartementen in het stadscentrum van Antwerpen. Fijn dat we u van dienst konden zijn met onze gastvrije medewerkers en gunstige ligging. Bedankt ook voor de tips, die bekijken we zeker.

We hopen u een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2021

Dit is een centraal gelegen hotel vlakbij het centraal station. Er is parking voorzien onder het hotel.De kamers zijn ruim en de badkamer is proper.De receptie bevind zich op het 7de verdiep evenals de ontbijtruimte. Het ontbijt is verzorgd en uitgebreid en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
4  Bedank marcvdpitte
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Directeur général van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2021

Beste Marc.
Hartelijk dank voor deze uitstekende score!

Wij zijn er blij mee dat u heeft kunnen genieten van onze comfortabele kamer in hartje historisch Antwerpen. Leuk dat het ontbijt u heeft gesmaakt.

Hartelijke groet,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2021

Een staaltje van wat klantvriendelijkheid en gastvrijheid moet zijn. Verzorgde en zeer comfortabele accommodatie. Schitterende ligging. Gevarieerd ontbijt. Zeer gezellig en huiselijk ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: mei 2021
Bedank HeidiD1583
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Myriam, Passionate General Manager van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2021

Beste Heidi,
Bedankt voor uw leuke beoordeling.

De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was. Ons team dankt u voor het compliment.

Met vriendelijke groeten,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2021

Alles prima : vriendelijke ontvangst, zeer ruime kamer met perfecte badkamer, uitgebreid ontbijt en correcte uit- check! Bovendien was er kleine attentie voorzien. Heel aangenaam! Zeker een aanrader wanneer u naar Antwerpen komt!

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Filiptav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Myriam van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2021

Beste gast,
Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Leuk dat u helemaal tevreden was met uw ruime kamer. Ons team dankt u voor het compliment.

Hartelijke groeten,


Myriam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken