Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 138
Hotels.comUS$ 138
PricelineUS$ 137
TravelocityUS$ 138
Trip.comUS$ 138
Orbitz.comUS$ 138
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (128)
Beoordelingen filteren
128 resultaten
Waardering van reizigers
56
38
18
6
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
56
38
18
6
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 128 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juli 2021

Wij hadden een penthouse appartement met 3 personen. Een 2-persoonsbed en een slaapbank. De slaapbank stond keurig opgemaakt klaar bij aankomst.
Ruime kamer, prima badkamer met echt uitstekende waterdruk bij de regendouche, complimenten!
Keurig schoon, vriendelijk personeel en makkelijke check-in en check-out.
Het was heerlijk rustig in het hotel, geen last van lawaai buiten, op gangen of van andere kamers gehad.
Super centraal, op een paar stappen van de Keyserlei... ideaal als je daar 's avonds nog wat hebt gedronken.
Wij komen vaker in Antwerpen en zouden zo weer terugkeren bij dit hotel.

Tip: een 3e stoeltje zou handig zijn op de kamer. Nu moest 1 iemand steeds op het bed zitten. Ook zou een kapstokje oid handig zijn, wij hingen onze natte jassen na een regenachtige dag nu aan de deurklinken & in de badkamer.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank G8511TKheidis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Directeur général van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2021

Beste G,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

We vinden het geweldig om te lezen dat u zo genoten heeft tijdens uw verblijf in een van onze serviced appartementen in het stadscentrum van Antwerpen. Fijn dat we u van dienst konden zijn met onze gastvrije medewerkers en gunstige ligging. Bedankt ook voor de tips, die bekijken we zeker.

We hopen u een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2021

Dit is een centraal gelegen hotel vlakbij het centraal station. Er is parking voorzien onder het hotel.De kamers zijn ruim en de badkamer is proper.De receptie bevind zich op het 7de verdiep evenals de ontbijtruimte. Het ontbijt is verzorgd en uitgebreid en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
4  Bedank marcvdpitte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Directeur général van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2021

Beste Marc.
Hartelijk dank voor deze uitstekende score!

Wij zijn er blij mee dat u heeft kunnen genieten van onze comfortabele kamer in hartje historisch Antwerpen. Leuk dat het ontbijt u heeft gesmaakt.

Hartelijke groet,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2021

Een staaltje van wat klantvriendelijkheid en gastvrijheid moet zijn. Verzorgde en zeer comfortabele accommodatie. Schitterende ligging. Gevarieerd ontbijt. Zeer gezellig en huiselijk ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: mei 2021
Bedank HeidiD1583
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Myriam, Passionate General Manager van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2021

Beste Heidi,
Bedankt voor uw leuke beoordeling.

De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was. Ons team dankt u voor het compliment.

Met vriendelijke groeten,


Myriam, Passionate General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2021

Alles prima : vriendelijke ontvangst, zeer ruime kamer met perfecte badkamer, uitgebreid ontbijt en correcte uit- check! Bovendien was er kleine attentie voorzien. Heel aangenaam! Zeker een aanrader wanneer u naar Antwerpen komt!

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Filiptav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Myriam van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2021

Beste gast,
Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Leuk dat u helemaal tevreden was met uw ruime kamer. Ons team dankt u voor het compliment.

Hartelijke groeten,


Myriam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2021

In corona tijd toch eens city trip voor 2 nachten in eigen land. Gezien de sluiting van de restaurant was de aanwezigheid van een kitchenette noodzakelijk. We hebben gekozen voor een appartement met keuken en terras. We waren totaal verrast van de praktische indeling van de kamer met slaapkamer 2 tv's, badkamer en uitgeruste kitchenette. Alle voorzieningen waren aanwezig. Echt top accommodatie op toplocatie. We waren met openbaar vervoer dus parking was niet geen belemmering.
Vriendelijk onthaal ook in corona tijden was alles goed geregeld.

Kamertip: Indien je voorziet om zelf iets klaar te maken of op te warmen is appartement aanrader.
Datum van verblijf: januari 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Kurt M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Myriam Almeida, General Manager van PREMIER SUITES Plus Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2021

Beste Kurt,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u een leuke ervaring heeft gehad bij ons. Fijn dat we u konden verrassen met de indeling van de kamer en dat u onze ligging en gunstige prijs-kwaliteitverhouding op prijs stelde. Bedankt voor de complimenten aan ons team, we delen deze zeker met hen.

Met vriendelijke groeten,


Myriam Almeida, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken