Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Patje 66
Brussel, België

Overnachting musical in stadsschouwburg

Beoordeling van De Keyser Hotel
3,0 van 5 bollen18 nov 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed gelegen hotel vlakbij Centraal station van Antwerpen. Ruime kamer met parketvloer, salon, bureau , koffie-thee faciliteiten, stopcontacten naast het bed. Badkamer met bad / GEEN inloopdouche . Vinden wij een min punt voor een 4 sterren hotel . Zeer goed ontbijt buffet, geen extra bordje voor eieren en spek op te leggen. We waren iets te vroeg bij de check inn maar mochten toch al naar de kamer. Waarvoor hartelijk dank. Jammer dat er Geen kamers met douche zijn, anders kwamen wij zeker terug en waren we zeer tevreden.
Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 103
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.1 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 162
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Tripadvisor
    € 162
  • Hotels.com
  • Booking.com
0.9 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 150
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.2 km van De Keyser Hotel
Restaurant
Roomservice
Exterior Hotel View
€ 135
€ 132
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.3 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Beer bar
€ 73
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Tulip Inn
2.1 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • NH Collection
  • ZenHotels.com
    € 107
  • Booking.com
0.3 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Restaurant
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    € 173
  • Hotels.com
1.4 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 77
  • Priceline
0.3 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 77
  • Hotels.com
0.3 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 93
  • Hotels.com
2.0 km van De Keyser Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordelingen (785)
Beoordelingen filteren
785 resultaten
Waardering van reizigers
91
225
228
115
126
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
91
225
228
115
126
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 785 beoordelingen
Beoordeeld op 6 november 2023

SLECHTSTE hotel ooit we kwamen aan de meneer aan onthaal super onbeleefd de kamer was super vuil zoals bed ramen gordijnen er was zelfs schimel achter gordijnen als ik de meneer heb aangesproken heeft hij mij uitgekafferd omdat ik de kamer gwn wou keuren ik raad het niet aan en is zeker geen 4 sterren waard

Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Noah P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 oktober 2023 via mobiele applicatie

Kregen eerst kamer toegewezen, waarbij pootjes onder het bed ontbraken en het bed daardoor instabiel was en op en neer klapte. Melding van gemaakt en kregen gelijk een andere kamer. Die kamer zag er op het oog beter uit, met ook prima bedden. Douche was echter afwisselend warm en koud. Temperatuur op de kamer was te hoog en airco aangezet. Midden in de nacht wakker geworden toen er een giga waterval uit de airco kwam. Geprobeerd te stoppen en de vloer te drogen, maar bleef druppelen. Hierna nog wakker gehouden door gigantisch en langdurig geschreeuw op de gang. Na hiervan wat gezegd te hebben hield het op. Ontbijt prima en vriendelijk personeel, maar erg druk. Gangen en lift duidelijk niet meer onderhouden en vies. Bij het uitchecken melding gemaakt van douche, airco en geschreeuw. De reactie was dat het genoteerd werd en dat er al meer klachten over het geschreeuw waren geweest, that’s all. Hotel is vergane glorie en wordt duidelijk niet meer onderhouden. Ligging is wel goed.

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 77Jaap
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 oktober 2023

Zeer slechte ervaring die amper 2 sterren kan wegdragen. Airco/verwarming deed het niet, het was zeer vies, er was geen plaats om te ontbijten. Receptionist kon beter ook cursus vriendelijk omgaan met gasten volgen.

Kamertip: Niet heen gaan tenzij je een kampeerder bent. Veel geld kwijt voor niks.
Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Ingeborg V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 oktober 2023

De ontvangst was vriendelijk en we kregen snel een kamer toegewezen.
Helaas bleek de kamer benauwd en warm en de airco defect. Ook de douche is niet top, er komt afwisselend een heel klein straaltje warm of koud water uit.
Klap op de vuurpijl was, dat er om 2 uur s nachts opeens wildvreemde mensen onze kamer binnenstapten die blijkbaar midden in de nacht aankwamen en dezelfde kamer toegewezen hadden gekregen.

Toen we dit de volgend ochtend meldden bij de receptionist werd ons gevraagd hoe dit kon (dat was nou net wat wij ons ook afvroegen?) excuses of wat dan ook waren er niet bij, hij zou er melding van maken en dat was het. Hele rare gang van zaken.

Ligging en ontbijt zijn overigens prima maar denk toch dat wij dit hotel volgende keer overslaan.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Yolanda D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2023 via mobiele applicatie

De ligging is super fijn, dicht bij Centraal Station. Het ontbijt was prima, er was ook genoeg keuze bij het buffet. De werknemers bij het ontbijt waren ook erg vriendelijk.

Verder was de kamer erg oud en was er een raar/irritant geluid in de badkamer. Dit hebben we ook gemeld bij de receptie. Tijdens het in en uit checken was het personeel niet echt behulpzaam en een beetje vaag. Geen uitleg over gebruik van de sleutel (voor de lift/elektriciteit op kamer).

Wij hebben geboekt via Social Deal, voor die prijs incl. ontbijt kun je ook niet alles hebben.

Kamertip: Reizen met de trein is ideaal, we mochten de koffer ook daar laten staan.
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank robinkremers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken