Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 108
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 108
Agoda.comUS$ 108
eDreamsUS$ 108
ZenHotels.com
FindHotel
Destinia.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (528)
Beoordelingen filteren
528 resultaten
Waardering van reizigers
74
211
162
54
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
74
211
162
54
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 528 beoordelingen
Beoordeeld op 14 december 2019

Het begon al met de enorme wegafsluitingen je kon het hotel niet bereiken. Toen we hier iets van zeiden werden we afgewimpeld. Kamers zijn oud gedateerd en voornamelijk enorm slecht schoongemaakt suikerzakjes in gaten gestoken, ruikend naar de rook overal, schimmel op de wastafel en stof en schimmel op de voorwerpen. Gangen ruiken muf en naar sigaretten en het tapijt is vies! Ontbijt is weinig keuze en warme gerechten zoals ei waren oud en koud. Bij uitchecken gaven we dit aan en kregen we een luttle owja ik zal het een keer doorgeven. Al bij al absoluut geen aanrader! Veel te duur en absoluut geen 4 sterren hotel!

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Travelerevh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2019

Onze kamer (206) was ruim en fris. De badkamer was ook lekker schoon. De ligging is handig voor een weekendje shoppen. De parkeergarage onder het hotel is ook makkelijk. De lift, gangen en andere algemene ruimtes zijn wel wat verouderd.

Datum van verblijf: december 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Angelique K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2019

Er wordt vooraf een parkeerkaart beloofd, terwijl dit hotel er enkel 6 beschikbaar heeft voor het gehele hotel. Bij contact met de manager worden er geen excuses gemaakt over dat er verkeerde informatie wordt beloofd, het compenseren van de extra kosten die hierdoor gemaakt moesten worden niet gecompenseerd.

Kortom slechte behandeling en communicatie van de manager. Hierop dreigt en stalkt de manager ons. Dit verwacht je niet van een 4* sterren hotel. Ik heb er veel gezien, maar zo slecht als dit niet. Daarnaast waren de gordijnen in de hotelkamer kapot. Dit is absoluut geen 4 Sterren waard en zou niemand aanraden bij quality hotel te boeken.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Liliy2007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2019

Tien minuutjes lopen vanaf het station. Groot, 'anoniem' hotel, maar met vriendelijke mensen bij de receptie. Prima kamer. Veel voorzieningen (bijv. waterkoker, gordijnrails, douchedeurtje, airco) wel aan vervanging toe.

Kamertip: Op de5e verdieping geen last gehad van hotelgeluiden. In de omgeving wordt wel gebouwd dus dat hoor je evengoed vroeg in de ochtend.
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank KikkerPlons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019

Een perfect hotel als in het centrum van Antwerpen wilt verblijven. Mooie grote kamers met zitje en een gigantische badkamer.alles op loop afstand de meir om de hoek en 10 min. Lopen naar de grote markt of het mas.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.en een prima ontbijt, eieren bonen worstjes spek, twee soorten vis, een groente buffet, en natuurlijk verschillende broodjes en brood met de diverse kazen en vleeswaar, verschillende cereals en yoghurtjes, en heel speciaal je kunt je eigen wafels bakken.
Een fijne ervaring, bedankt daar voor.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank William1297
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken