Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.comUS$ 75
PricelineUS$ 75
Hotels.comUS$ 75
TravelocityUS$ 75
TripadvisorUS$ 75
FindHotel
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (369)
Beoordelingen filteren
369 resultaten
Waardering van reizigers
41
165
110
33
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
41
165
110
33
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 369 beoordelingen
Beoordeeld op 3 oktober 2019

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Hotel-cmanager, Marc Martens, Directeur van Ibis Budget Antwerpen Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2019

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 7 juli 2019

Zoals altijd, tevreden. Het ontbijt voldeed terug aan onze verwachtingen, hopelijk blijft dit zo! De vorige keer ontbrak er vanalles aan het ontbijtbuffet (croissants, fruit, broodjes, eieren, enz..), reden: de werklieden (truckers & C°) die daar overnachten plunderen al heel vroeg het ontbijtbuffet , ze nemen vanalles mee naar hun werf en/of voor onderweg!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank dannyv953
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Marc Martens, Directeur van Ibis Budget Antwerpen Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2019

Beste gast,
bedankt voor uw feedback.

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat gasten het naar hun zin hebben en zo te zien is dit goed gelukt. Onze excuses omtrent het ontbijt van een vorige keer, maar we zijn blij te horen dat u ditmaal er echt van genoten heeft!

Hartelijk bedankt om ons hotel opnieuw te bezoeken. We wensen u nog een aangename week toe en verwelkomen u uiteraard een volgende keer graag opnieuw!

Met warme groeten,

Marc Martens, Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2019

Ruime parkeerplaats, nette en beleefde ontvangst, propere kamer. Ligt in bedrijventerrein en bij de havens. Het was er 's-nachts zeer stil, dus rustige ligging.
Ben je geheel afhankelijk van het openbaar vervoer dan kan een hotel uit de accorgroep elders in Antwerpen een wat betere optie zijn.
Ontbijt was op orde en er werd goed opgelet dat alles bijtijds werd aangevuld. Persoonlijk zou ik een gekookt ei erbij wel waardern.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Ad J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Marc Martens, Directeur van Ibis Budget Antwerpen Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2019

Beste gast

Hartelijk dank voor de uitgebreide recensie. Fijn om te lezen dat het verblijf bij ons zo goed is bevallen. Bij een volgende bezoek aan Antwerpen ben u weer van harte welkom bij ons. We zullen uw verbeterpunt over het ontbijt meenemen.


Marc Martens, Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2019

goed hotel voor de prijs. Locatie is iets minder als je van het openbaar vervoer wil genieten. Service is prima met supervriendelijk personeel. Wordt dagelijks gepoetst. Ook is er voorzienigheid qua eten en je kan gebruik maken van de faciliteiten van het Novotel war er juist naast ligt.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Travel19658374429
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Marc Martens, Directeur van Ibis Budget Antwerpen Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2019

Geachte gast

Hartelijk dank voor uw uitgebreide recensie. Fijn dat u een opsomming heeft gegeven van uw positieve ervaring bij ons, dit waarderen wij. Bij een toekomstige bezoek aan Antwerpen staan wij weer graag voor u klaar.


Marc Martens, Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2019

Redelijke kamer voor een goede prijs. Entree van de kamer met een PINcode. Douche is erg krap en had weinig waterdruk. Ook is er amper ruimte (geen plankje of rek om koffer op te plaatsen) om spullen neer te zetten. Wel gelukkig 2 kleding (jas) haken aan de muur een een kapstok met hangers aan de wand in de hoek. Wastafel is goed met krap voor wat accessoires en een toilettas.
Pas op voor het hoofd, bij het opstaan vanuit bed: er is nl nog een bed (1 pers.) boven het hoofdeneind! Voor een hotel vlak bij de NL-se grens is het televisie bestand maar slecht vertegenwoordigd!
Geen ontbijt genoten, omdat dat dat te karig is en zelfservice vind ik niets op de vroege morgen.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Rubbiedub
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Marc Martens, Directeur van Ibis Budget Antwerpen Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2019

Beste Rubbiedub,

Bedankt voor uw beoordeling!

We zijn blij dat u tevreden was met de prijsverhouding van de kamer. Wat jammer dat de grootte van de badkamer u daarentegen minder beviel en u niet zo tevreden was met het Nederlandstalige televisie-aanbood. We hebben deze opmerking alvast genoteerd.
Hopelijk heeft u verder wel genoten van uw verblijf en mogen we u opnieuw bij onze gasten rekenen in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Marc Martens, Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken