bergfietser
Utrecht, Nederland

Centraal gelegen

Beoordeling van A-STAY Antwerp
4,0 van 5 bollen24 jun 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooie ruime kamers. Locatie vlakbij centraal station op loopfstand van de binnenstd. Kamers goed verzorgd met douche en wc. Gangen een beetje sober. Ontbijt goed verzorgd. Wel even wennen met koffie uit de kraan met tiptoetsen. Ook het opbergen van de vuile borden was niet helemaal duidelijk.
Datum van verblijf: juni 2023
  • Tulip Inn
1.9 km van A-STAY Antwerp
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 14 mei 2023 via mobiele applicatie

Perfect hotel voor short break nabij station en centrum. Ivm concertbezoek Sportpaleis hotelovernachting geboekt. Modern hotel, nette kamers met heerlijke douche en prima bedden. Wij zaten op de 12e verdieping, heerlijk rustig. In kamer alles digitaal, dus even zoeken naar hoe alles werkt, dat gordijnen dan 10x onbedoeld open en dicht gaan is niet speciaal handig. Inchecken kan vlotter, 1 dame die alle incheck, vragen alsmede restaurant reservering moet doen vanaf een tablet. Zelfde voor uitchecken..sta je in zelfde rij als mensen die zich melden voor ontbijt. Verder ideale locatie, parkeren Q park ook prima.

Kamertip: Reizen met metro in combinatie met bezoek Sportpaleis is ideaal en gratis in combi met evenementkaartje.
Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 9 april 2023

Bij aankomst bleek dat de parkeergarage vol was. Wellicht een foutje van ons, geen probleem. Zoeken we even verder.
Bij het inchecken een uur mogen wachten. De medewerkster die ons uiteindelijk heeft geholpen was vriendelijk. Haar collega daar in tegen verre van....zij maakt onderscheid in mensen.
Kamer was netjes. Ontbijt lekker en erg druk.
Bij uitchecken weer in de rij mogen wachten.
Voor ons geen tweede keer meer....heel jammer

Kamertip: Ga op tijd ontbijten en check in de ochtend in ipv later in de middag/ avond
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 11 maart 2023 via mobiele applicatie

Een net hotel De ligging is direct naast het centraal station Dus zeer centraal om de stad te bezoeken. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Modern. Jammer dat er geen raam open kan en dat er geen waterkoker op de kamer aanwezig is. Geen avond eten mogelijk. Wat echt geen probleem is.

Kamertip: Hotel zelf heeft weinig eigen parkeerplaatsen. Maar er zijn voldoende parkeergarages in de buurt. Er kan geen raam open
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 15 oktober 2022 via mobiele applicatie

Niet al te grote kamers, vriendelijke bediening en zalige douche! Alleen de tv-bediening lukte niet zo goed (er was wel een chromecast...)
Al zit je vlakbij het station, wij hebben niet echt last gehad van inkomende/vertrekkende treinen.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 12 oktober 2022

Met het hotel is niks mis, maar we hebben booking.com het volle bedrag betaald en later nog een keer om in te checken. Toen ik dit heb gemeld werd er mij verteld dat ik een formulier moest invullen. Ik heb dit gedaan, maar ik heb daarna nooit meer van ze gehoord. Niet via mail, hun website of telefoon. Het is nu meer dan een maand later en ik heb nog steeds mijn geld niet of een reactie. Een domper op een leuk weekendje weg...

Kamertip: Kijk goed uit bij het inchecken wat je nog moet betalen.
Datum van verblijf: september 2022