Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker vlees ”
Beoordeling van Restaurant Zagreb

Restaurant Zagreb
Een tafel reserveren
2
zo 20/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 36 van 1.873 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 28 US$
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Naar dit restaurant ga je vooral om lekker vlees te eten. De porties zijn bovendien royaal. De service is erg vriendelijk en warm.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank ahendrickx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (142)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 142 beoordelingen

11 juli 2019 beoordeeld

Het restaurant gaat redelijk vroeg open: om 17 uur, de andere in de omgeving meestal vanaf 18 uur. Wij kozen voor de Dalmatische visschotel voor 2 personen en het was heerlijk maar wel veel. Naarmate de dag/avond vorderde, werd het drukker. Wij sloten af met een Dame Blanche en inmiddels waren er 3 uur verstreken. Wij komen hier zeker vaker terug, ook om de andere (onder andere de vlees-) gerechten te proeven. De bediening was vriendelijk, snel en oplettend.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Victor E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zie foto's. Lekker gegeten. Dorade was erg goed gegrild. Cevapcici was royaal. En hele lekkere gebakken aardappelschijfjes. Kregen 40%korting.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Hjfv80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was fantastisch lekker ,vriendelijk goede bediening goede wijn en dessert .om je vingers mee op te eten in een woord geweldig XXX wij komen zeker nog terug .

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Compass33332043692
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2019 beoordeeld

Eerste keer Kroatisch gegeten, lekker en veel maar vergelijkbaar met de meeste mediteraanse gerechten.
Lekker rode wijn gedronken!
Vriendelijke bediening maar verder niks speciaals (prijs kwaliteit) zo en zo.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank resto-vivants
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Zagreb bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Restaurant Zagreb geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding