Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeker een bezoekje waard🤩”
Beoordeling van Nemo's Seafood & Sushi

Nemo's Seafood & Sushi
Geclassificeerd als nr. 3 van 1.705 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 55
Gegevens restaurant
6 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vers en super lekker op een originele manier gepresenteerd.
Vriendelijke ontvangst.
We kijken al uit naar een volgend bezoek

Datum van bezoek: september 2023
1  Bedank Passport58144979791
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (143)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 143 beoordelingen

3 september 2023 beoordeeld

Wat een geluk dat we nog een plekje konden krijgen. De bediening is super vriendelijk en het eten voortreffelijk. Ongelogen best Sushi ever. Doe jezelf een plezier en probeer een plek te krijgen.

Datum van bezoek: september 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Jan v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles wat ik gelezen heb over dit fijne kleine restaurant is waar! We werden zeer hartelijk ontvangen door Sarah. Haar man Nemo stond in de keuken waar hij de meest heerlijke sushi’s voor ons klaar maakte. Het was prachtig nazomer weer, zodat we buiten konden eten. We hebben genoten van alles!

Datum van bezoek: september 2023
Bedank faejanssen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

WOW De beste aziatische culinaire beleving sinds ...
En we komen net van een rondreis Bali !!!
De chef vraagt telkens of het european of asian spicy mag zijn... voor mij gewoon , voor mijn echtgenoot spicy.

Datum van bezoek: augustus 2023
Bedank Avond330
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 augustus 2023 beoordeeld

Wat een overheerlijke gerechten!
Zeker de moeite waard!

In een woord fantastisch 🤩 ook de bediening is uitermate vriendelijk .

Datum van bezoek: juli 2023
Bedank Elroy S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Nemo's Seafood & Sushi bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Nemo's Seafood & Sushi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.