ā€œZeker een bezoekje waardšŸ¤©ā€

Geclassificeerd als nr. 3 van 1.705 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$Ā 16 - US$Ā 55
6 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vers en super lekker op een originele manier gepresenteerd.
Vriendelijke ontvangst.
We kijken al uit naar een volgend bezoek

3 september 2023 beoordeeld

Wat een geluk dat we nog een plekje konden krijgen. De bediening is super vriendelijk en het eten voortreffelijk. Ongelogen best Sushi ever. Doe jezelf een plezier en probeer een plek te krijgen.

• Sfeer
3 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles wat ik gelezen heb over dit fijne kleine restaurant is waar! We werden zeer hartelijk ontvangen door Sarah. Haar man Nemo stond in de keuken waar hij de meest heerlijke sushi’s voor ons klaar maakte. Het was prachtig nazomer weer, zodat we buiten konden eten. We hebben genoten van alles!

25 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

WOW De beste aziatische culinaire beleving sinds ...
En we komen net van een rondreis Bali !!!
De chef vraagt telkens of het european of asian spicy mag zijn... voor mij gewoon , voor mijn echtgenoot spicy.

Datum van bezoek: augustus 2023
7 augustus 2023 beoordeeld

Wat een overheerlijke gerechten!
Zeker de moeite waard!

In een woord fantastisch 🤩 ook de bediening is uitermate vriendelijk .

Datum van bezoek: juli 2023

Reizigers die Nemo's Seafood & Sushi bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen

In Nemo's Seafood & Sushi geweest? Deel je ervaringen!

Omzet beĆÆnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hierĀ meer informatie.