US$Ā 113
Volledig restitueerbaar voor do 14 dec.
NH Collection
US$Ā 124
Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
Priceline
US$Ā 106
Volledig restitueerbaar voor do 14 dec.
Go to your Happy Price
Expedia.comUS$Ā 113
Hotels.comUS$Ā 113
Destinia.comUS$Ā 125
Beoordeeld op 11 september 2023

Al meerdere keren in dit hotel verbleven. Het hotel is altijd schoon, personeel is vriendelijk en de faciliteiten erg goed! Echt een aanrader om als uitvalsbasis voor Antwerpen te gebruiken! Het uitgebreide ontbijtbuffet is een aanrader!

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Claudio Peeters, Guest Services / Front Office van NH Collection Antwerp Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2023

Beste mevrouw Jet,

Bedankt voor uw beoordeling en voor het kiezen van NH Collection Antwerp for your stay.
Het doet mij een plezier terug te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf en u keer op keer terug te verwelkomen!
Net zoals u, zijn wij zeer trots op ons continentaal ontbijt, met verschillende opties.
Hopelijk mogen wij u een volgende keer terug verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,
Claudio Peeters

Beoordeeld op 17 augustus 2023 via mobiele applicatie

10/10 niks op aan te merken. Ontbijt was top, kamers waren prachtig en schoon en personeel hartstikke vriendelijk

Paar dagen na Antwerpen gegaan en we konden optijd de bagage kwijt bij het hotel en na het uitchecken mochten we de bagage ook de hele dag laten staan. Was geen probleem allemaal, top service dus

Beoordeeld op 14 augustus 2023

Goeie bedden, zeer verzorgd hotel.
Alles prima verlopen, heerlijk geslapen in alle rust en stilte.
Ideale uitvalsbasis om Antwerpen te verkennen, vlakbij Centraal Station (geen parkeerstress, kom met de trein!) en als je meerdere nachten blijft, krijg je een drankje in de bar aangeboden als je kamer niet elke dag moet worden gepoetst (doe je thuis toch ook niet?)

Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Claudio Peeters, Guest Services / Front Office van NH Collection Antwerp Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2023

Beste heer Svens,

Bedankt voor het boeken bij NH Collection Antwerp Centre.
Het doet mij een plezier terug te lezen dat u een geweldig verblijf heeft gehad. Het is inderdaad zeer ideaal gelegen, perfect om met te trein te komen. Waar u het over heeft heet onze Green Stay procedure. Hierbij werken we aan het klimaat als u ervoor kiest uw kamer niet te laten schoonmaken met een reservatie vanaf 2 nachten. Als kado krijgt u van ons inderdaad een drank voucher ter beschikking. Hopelijk mogen wij u een volgende keer terug verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,

Claudio Peeters

Beoordeeld op 2 augustus 2023

Prachtig hotel met knappe ontbijtruimte op eerste verdieping. Tijdens het ontbijt komen ze ook rond met heerlijke kleine hapjes. Directeur verwelkomde iedereen persoonlijk bij ontbijt. Een aanrader !!!

Datum van verblijf: augustus 2023
Jamie Reiners, Guest Services / Front Office van NH Collection Antwerp Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Beste AMDJDA,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw recente ervaring te delen via ons gasttevredenheidsonderzoek.

We waarderen uw feedback en zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf, en we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw feedback is gedeeld met het team zodat we hen blijvend kunnen inspireren en motiveren om uitzonderlijke gast service te leveren.

Dank u dat u er voor kiest om bij ons te verblijven. We kijken uit naar de volgende mogelijkheid om u weer te verwelkomen in de nabije toekomst.

Jamie Reiners

Beoordeeld op 25 juni 2023 via mobiele applicatie

Dit hotel is voor mij en mijn vrienden ons vaste verblijfplaats in Antwerpen. Kamers zijn comfortabel en modern en de ligging is zeer centraal tegenover het station en letterlijk om de hoek van de Antwerpse Zoo

Tip: parkeer bij parking centraal

Kamertip: Goedkoop parkeren bij parking centraal
Datum van verblijf: juni 2023
Jamie Reiners, Guest Services / Front Office van NH Collection Antwerp Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2023

Beste Marco M,

Dank u dat u er voor kiest om ons hotel u vaste verblijfplaats te maken. We kijken uit naar de volgende mogelijkheid om u weer te verwelkomen in de nabije toekomst.

Jamie Reiners