ToffeMensen
Bornem, Belgiƫ

Zeer lekker en gezellig

Beoordeling van Yust Antwerpen
5,0 van 5 bollen2 okt 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij namen met 4 de sharing experience. Stuk voor stuk waren het zeer lekkere, verrassende gerechtjes. Bovendien voor een correcte prijs. Heel gezellig interieur ook en vriendelijke bediening.
Enige minpuntje: in het dessert zaten zoute toetsen, waar we niet echt fan van waren. Maar de rest was zĆ³ lekker dat ik toch graag 5 sterren geef.
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 7 okt 2021
Beste klant,
Bedankt voor jullie feedback.

Top dat jullie een gezellige avond hebben beleefd bij ons en dat de sharing experience jullie goed is bevallen. Bij Yust werken we met vaste menu's. Mocht er uiteraard iets zijn dat de gast niet lust of waar de gast allergisch voor is, kan dit worden aangepast. In de toekomst laten we je dus graag een ander dessert proeven. Super dat jullie echter op het dessert na zo positief waren over de gerechten!

Hartelijke groeten en graag tot nog eens,

ā‚¬Ā 106
Beer bar
ā‚¬Ā 72
  • Tulip Inn
1.8 km van Yust Antwerpen
Room adapted for special needs.
    ā‚¬Ā 81
    ā‚¬Ā 126
2.3 km van Yust Antwerpen
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 25 juni 2021

Al hoewel wij nauwelijks tijd hebben door gebracht in het hostel, we kwamen laat aan en vertrokken een dag later alweer, is alles erg goed bevallen. Wij overnachtten hier tijdens onze fietsvakantie en daarom was het ook erg prettig dat we onze fietsen veilig weg konden zetten en onze bagage na uitchecken nog even konden laten staan. Overall was het personeel dus erg vriendelijk. Ook zag het er allemaal hip, modern en tip top uit. De dormroom (waarin wij sliepen) was erg ruim.
Volgende keer dat ik in Antwerpen kom overnachten ga ik zeker hierheen terug en ben dan ook van plan meer van het hostel (dakterras) te ontdekken.

Datum van verblijf: juni 2021
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Yust Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2021

Beste Wiebe,
leuk dat je even de tijd nam om je feedback met ons te delen.

We vinden het zo leuk om te lezen dat je, hoewel je verblijf kort was, genoten hebt van ons ho(s)tel. Kom gerust nog eens een kijkje nemen om meer van onze faciliteiten zoals het dakterras of ons restaurant te ontdekken. Allemaal in de fijne, relaxte sfeer die je hebt kunnen ontdekken.

We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw.

Vriendelijke groeten van het hele team,

Beoordeeld op 21 december 2020

Super vriendelijk personeel, lekker ontbijt, alles was top !!!
Kregen een upgrade , wat natuurlijk ook een pluspunt is.
Gezellig en heel proper hotel, een aanrader !!!! Kom zeker eens terug, ondanks Corona heerlijk ontbijt met alle verse produkten.

Datum van verblijf: december 2020
Hotel-cmanager, Team YUST van Yust Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2020

Hi Christel,
Dankjewel voor deze enthousiaste review.

Wat leuk dat je ons hotel aanraadt bij andere gasten en dat je zeker nog eens terug wilt komen. Top dat je tevreden was met je upgrade. Wij op onze beurt zijn blij dat we met onze gezelligheid, properheid, het lekkere ontbijt en onze vriendelijke medewerkers konden bijdragen aan een leuk verblijf.

Hopelijk tot heel gauw!

Vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 22 juli 2020 via mobiele applicatie

Fingerfood om je vingers letterlijk en figuurlijk bij af te likken. Verrukkelijk; super smaakvol en alles op en top vers!
Het plateau bestaat uit een mix van alle fingerfood: Seranoham, hummus met zuurdesem, burrata, little gem met sour cram en pecorino, Koreaanse fried chicken en normaliter met tartaar Piemontese. Deze laatste werd vandaag vervangen door een ceviche van zeebaars. Een allesbehalve teleurstellend alternatief.:)
En dit alles met een heerlijke rose, een lekker achtergrond muziekje, boven de drukte van de stad...top!

Datum van verblijf: juni 2020
Hotel-cmanager, Gerrie Stappers, Hotel Manager van Yust Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2020

Hey Peet,
Heel erg bedankt voor deze positieve feedback en perfecte score!

Geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze hapjes. Het is altijd fijn om complimentjes in ontvangst te mogen nemen over de kwaliteit van ons eten en ons concept. We hopen je heel snel weer terug te zien!

Hartelijke groeten,

Beoordeeld op 19 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn hier gisterenavond komen eten met vrienden. Aperitief hebben we nog eerst genomen op de rooftop waar het heerlijk vertoeven is in het zonnetje en waar je een adembenemend zicht hebt. Daarna aan tafel beneden in het restaurant. De bediening is zeer vriendelijk en legt heel geduldig het concept uit. Wij namen alle 6 het Experience menu. Het eten was overheerlijk: lekkere kruiding, afwisselende gerechtjes (vis-vlees), voldoende tijd tussen de verschillende gerechtjes en zeker voldoende qua hoeveelheid. We komen zeker nog een keertje terug!

Datum van verblijf: juli 2020
Hotel-cmanager, Gerrie Stappers, Hotel Manager van Yust Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2020

Hey Caroline,
Super bedankt voor deze geweldige beoordeling!

Fantastisch dat je hebt genoten van het adembenemende uitzicht op ons onze rooftop. Super dat je ons eten, ons concept en de vriendelijke service kon waarderen. Ons team is geweldig blij met je mooie compliment :-)! Bij je volgend bezoek staan we weer met veel plezier voor je klaar!

Warme groeten,

Beoordeeld op 26 juni 2020

We namen een sharing menu en dat was OK. niet geweldig, maar ook niet slecht. beetje blah. te weinig gekruid, niks sprankelde echt. maar OK. We hadden nog plaats voor een dessertje, maar die waren echt niet goed genoeg. de aardbeien hadden te lang gemarineerd, waardoor ze kleurloos en zacht waren geworden en daar dan een dot room op, dat was wak op wak en geen contrasterende textuur. het 2de dessert was rabarber met kokosroom en granola. rabarber was te groot gesneden en nog beetgaar. Beetgaar is prima, maar dan moet de rabarber in hapklare stukken zijn. de kokosroom was OK, maar erg zoet en de granola zag er beige uit, dus niet genoeg gebakken en daardoor niet krokant genoeg en niet genoeg smaak. Veeeeel ruimte voor verbetering. het derde dessert was kaas van Van Tricht. Zal wel OK geweest zijn, maar dat is wat zoveel restaurants serveren, dus niet gekozen.

Datum van verblijf: juni 2020
Hotel-cmanager, Gerrie Stappers, Hotel Manager van Yust Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2020

Beste Katia,
we danken u voor uw feedback.

Het verheugt ons dat u tevreden was over de omgeving en dat de cocktails u hebben gesmaakt.
Wat jammer dat u minder tevreden was over het eten. We noteren uw opmerkigen en zullen kijken of we dit naar de toekomst toe kunnen verbeteren.
We hopen dat u verder heeft genoten van uw verblijf en we verwelkomen u in de toekomst graag opnieuw.

Hartelijke groeten,