Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 77
Expedia.com
US$ 77
Word beloond met One Key
Vio.com
US$ 57
PricelineUS$ 63
B&B HotelsUS$ 71
Hotels.comUS$ 77
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (51)
Beoordelingen filteren
51 resultaten
Waardering van reizigers
19
18
11
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
19
18
11
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 51 beoordelingen
Beoordeeld op 30 augustus 2023

Uitstekende B&B gelegen in een vrij nieuw gebouw op Antwerpen Zuid in een buurt die duidelijk in volle ontwikkeling is. Ideaal als je, net als wij, naar een feestje in die buurt moet. De kamers zijn erg proper en de bedden zeer comfortabel met meerdere kussens ter beschikking. De badkamer was modern met een goeie douche.

Het ontbijt 's ochtends was goed met zowel koude als warme opties en heel lekkere yoghurt.

Het personeel is erg vriendelijk en staat klaar om op al jouw vragen te antwoorden.

Zou hier zeker opnieuw overnachten.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank CarolienBAC
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B Hotel Antwerpen Zuid, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2023

Beste Carolien,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de netheid van de kamers en het comfort van de bedden. Het is fijn om te weten dat u de moderne badkamer en de goede douche heeft gewaardeerd. Ons ontbijt is inderdaad ontworpen om een evenwichtige maaltijd te bieden met zowel koude als warme opties, en we zijn blij dat u de yoghurt lekker vond. Ons personeel streeft ernaar om vriendelijk en behulpzaam te zijn, en we zijn blij dat ze aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Graag tot een volgende keer!


Delfine van Hoeve, Deputy Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2023

Eindelijk eens een stevige matras!
De kussens zijn stevig (voor mij wat te hard)
Rustige omgeving
Schone kamer, grote TV waar je op kunt casten, minimalistische inrichting
Het ontbijtbuffet is erg goed.
Koffiemachines in de lobby zijn vrij te gebruiken.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 175nathal
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B Hotel Antwerpen Zuid, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2023

Beste Natha,

Bedankt voor uw feedback.
Wat fijn dat u tevreden was over de netheid van ons hotel. Aarzel niet om bij uw volgend verblijf een extra kussen te vragen aan de receptie.

Met vriendelijke groeten en graag tot een volgende keer,


Delfine van Hoeve, Deputy Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2023 via mobiele applicatie

Een 'gemakkelijk' hotel met alles wat je nodig hebt voor een nachtje Antwerpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker ontbijt. Praktisch en rustig gelegen. Wij komen zeker terug want ook de prijs is schappelijk. Parkeren kan bij het hotel of heel dicht in de buurt in een parkeergarage.

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Navigator31665156360
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B Hotel Antwerpen Zuid, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2023

Beste gast,
Bedankt voor deze fantastische review.

Fijn dat de vriendelijkheid van onze medewerkers en het lekkere ontbijt pluspunten voor u betekenden.

Hartelijke groeten,


Delfine van Hoeve, Deputy Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2022

Een schoon net hotel met vriendelijk personeel. Alles wat je nodig bent, is aanwezig. Lekker ontbijt. Voldoende variatie.
Vele recensies schrijven over een kleine badkamer maar alles is aanwezig en het is allemaal erg schoon. Dat vinden wij het belangrijkste.
Wij zouden zeker dit hotel adviseren!

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank 747niekh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B Hotel Antwerpen Zuid, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Beste gast,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Het doet ons plezier dat u tevreden was over de netheid van het hotel en de vriendelijkheid van ons team.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,




Isabelle Corthals, Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2022 via mobiele applicatie

Dit hotel is gelegen in een nieuw ontwikkeld gebied op Zuid in Antwerpen
Hotel biedt een goede kamer wel eenvoudig maar netjes. Bedden zijn wat aan de smalle kant, goede kleine badkamer met lekkere douche. Tv met internationale zenders en mogelijkheid om streamingdiensten te bekijken. Rustig gelegen. Ontbijt was voldoende.

Kamertip: Garage onder het hotel
Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank 1964frans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B Hotel Antwerpen Zuid, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2022

Beste Frans,

Bedankt dat u de tijd genomen heeft om ons te beoordelen.

We zijn erg blij dat u tevreden was met de prijs-kwaliteit verhouding en ligging van ons hotel.

Wat jammer dat u ook een minpuntje heeft ervaren. We noteren uw feedback om deze service in de toekomst te verbeteren.

Met hartelijke groet,


Isabelle Corthals, Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken