Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Zeer lekker gegeten voor een klein prijsje. Lekker en vers aan zeer democratische prijzen. ”
Beoordeling van PhoViet

PhoViet
Geclassificeerd als nr. 259 van 1.893 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: 7 US$ - 17 US$
Gegevens restaurant
9 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker en vers aan zeer democratische prijzen. Good Vietnamese fingerfood! Hier kom ik zeker terug om nog wat anders te proberen.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank davidhY9722XZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (42)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 42 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld

PhoViet is een onopvallend restaurantje, simpel qua opzet en met een beperkte kaart. De bediening was vlot en correct en de prijs zeer aanvaardbaar. De Pho zelf was bijzonder lekker, eenmaal met kip en citroengras en eenmaal met zeevruchten. Beide waren uitstekend bereid, vers en vol smaak. Perfect voor de lunch!
De pho is ons zo goed bevallen dat we daarna zelf thuis met pho aan het experimenteren zijn gegaan :-)

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Philip H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2019 beoordeeld

Een eerste keer hier geweest met een vriend. Ik nam de vegetarische pho die heel lekker was, en hij nam het rund met rijst die in een bescheiden portie geserveerd werd. Ik kom zeker terug voor de veggie pho en de lekkere home made ice tea! Wat betreft de bediening werden we bediend door twee verschillende dames: eentje sprak Nederlands en was erg vriendelijk en warm, de andere sprak enkel Engel en was iets minder vriendelijk en iets afstandelijker.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JLovesNoodles
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2019 beoordeeld

Lekker en gezond eten voor weinig geld, vriendelijke bediening .
De gezelligheid van de zaal en de variatie van het menu zou beter kunnen.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank johan5446
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2019 beoordeeld

Voor ons één van de culinaire verrassingen van de laatste jaren. Je wordt hier heel vriendelijk onthaald in een fris & origineel interieur. Het eten is snel klaar en is absoluut héérlijk! En bovendien kost een hoofdschotel slechts rond de 10 €. Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank An_Dirk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die PhoViet bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In PhoViet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding