Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Verassend goed!”
Beoordeling van Libanezza

Libanezza
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 175 van 1.874 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: 1 US$ - 8 US$
Gegevens restaurant
21 juni 2019 beoordeeld

Onverwacht bij Libanezza binnengestapt voor lunch. Het viel ons op alle vlakken bijzonder goed mee: simpel maar aangenaam interieur, vriendelijke bediening maar bovenal zeer lekker gegeten voor een zeer democratische prijs. Wij namen de Libanezza mix, een groot bord gevuld met tal van hapjes voor 14,95 euro. Soms verrassend maar altijd lekker, en, ... meer dan genoeg. TOP!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Philip H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (53)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 53 beoordelingen

29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met een vriendin hier heerlijk gegeten! Wij waren tot deze ervaring onbekend met de Libanese keuken, maar zijn nu fan. Het was allemaal heel smaakvol en je kon verschillende gerechtjes bestellen waardoor je veel kon proeven. De dame in de bediening was ook erg aardig en behulpzaam. Voor 2 personen waren wij 32 euro in totaal kwijt voor 1 gerecht p.p. en 1 drankje p.p.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank elleneetendrinkt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super goed restaurant. Wat aan de kleine kant. Maar echt super aardige mensen met geweldig eten. Ik hoop hier zeker nog eens terug te komen geweldige falafel.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank Zeeuwsgenieten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We konden nog net een tafeltje voor 2 bemachtigen. Je zit dan ook wel een beetje krap. De bediening is behulpzaam, alert en vriendelijk. Het eten is erg smakelijk en vers bereid. Prijs/ kwaliteit ook prima

Datum van bezoek: maart 2019
1  Bedank BeeJee80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wie lekker wil eten voor een heel correcte prijs is hier aan het goede adres. Hoewel het midden in het historisch (en dus toeristisch) centrum ligt kom je hier zeker niet bedrogen uit. Ook de bediening is prima. Kortom, een absolute aanrader.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank deedee-2004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Libanezza bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Libanezza geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding